web analytics

REVIEW: LILY FLAME GEURKAARSEN

Winter = geurkaarsen. Ik kan de Ikea niet buitenstappen zonder! Maar de meeste geurkaarsen zijn gemaakt van parafine en laat die stof nu niet niet zo gezond wezen! Zelf maak ik graag geurkaarsen van soja wax, maar deze van Lily Flame zijn ook echt heerlijk! En die verpakking, die is toch  geweldig? Ik ontving twee kaarsen uit de kerstcollectie en vertel je wat ik er van vind!

review lily flame Snow fall Ho! Ho! Ho! candles

Lily Flame heeft echt een enorm groot aanbod aan geurkaarsen, sterk, subtiel, kruidig, zoet, fris, … ik weet zeker dat er ook voor jou iets zal bij zitten. De kerstgeuren zijn natuurlijk extra leuk in deze periode (oke kerst is al voorbij, maar het is nog steeds winter!). Ik ontving Snow Fall en Ho! Ho! Ho!.

review lily flame geurkaarsen

Alle geurkaarsen van dit merk komen in schattige blikjes met een gekleurd etiket en de naam van de kaars. Zo staan ze ook heel leuk in je interieur. Ik vind het handig dat de kaarsen een dekseltje hebben, wanneer je dan een andere geur wil gebruiken, blijft de geur van je kaars niet hangen in de kamer (vooral bij de minder subtiele geuren ;)).

Elke kaars brandt zo’n 35 uur. Het is vooral belangrijk dat je het bovenste gedeelte telkens volledig laat smelten wanneer je de kaars brandt. Zo smelt hij gelijkmatig en krijg je niet zo’n tunnel met randen van overgebleven was. Dat vind ik altijd zo’n zonde. Bij deze kaarsen heb ik dat niet, ze smelten inderdaad mooi gelijkmatig waardoor je hem tot op het allerlaatste kunt gebruiken. De gekleurde blokjes kaarsvet smelten ook gewoon weg na een tijdje.

review lily flame geurkaarsen

Snow Fall is een vrij subtiele, uniseks geur. Hij doet me een beetje denken aan Le Male van Jean Paul Gaultier, maar dan toch net iets vrouwelijker. Lily Flame omschrijft de geur als volgt: “Drifting Down Without a Sound. This scent is super soft and rounded. Capturing the special quietness that comes with the first snow of the year.”

Ho! Ho! Ho! is eerder een warme, kruidige geur die perfect bij kerst past (al ruikt hij niet naar kaneel, de ultieme kerstgeur voor mij). Dit zegt Lily Flame over deze kaars: “The Finest Wines, The Deepest Snow. An intense, fine fragrance type scent. With top notes of Incense and Amber. One of our most luxurious and opulent Christmas Scents.”

review lily flame geurkaarsen

Mijn kaarsen zijn nog lang niet op, maar ik kijk er nu al naar uit om de blikjes te gebruiken voor iets anders. Als dat niet duurzaam is!

De geurkaarsen van Lily Flame zijn verkrijgbaar op de webshop van Bacio Di Fiori en kosten €14,95 per stuk, wat ik best een goede prijs vind voor deze kaarsen. De kerstgeuren zijn gelukkig ook nog steeds te verkrijgen.

Ik denk dat ik Honeysuckle Glow, Silent Night, Wild Jasmin en Christmas Spice wel eens zou durven bestellen …Met de code taxfree krijg je trouwens 21% korting!

Gerelateerde Artikelen

review indemne gimme clear off skin lotion oil serum

REVIEW: INDEMNE GIMME CLEAR

22 reacties op “REVIEW: LILY FLAME GEURKAARSEN”

  1. Ik heb ook de geur snow fall en vind hem echt heerlijk. Ik kende de geur ook al maar kwam er niet op waarvan… maar nu je het zegt, inderdaad!! Ik heb ook kaarsen van http://www.myflame.nl. Zien er ook super leuk uit en ze ruiken ook heerlijk! Ik ben echt dol op de geur mysterious gold rush van hun.

  2. Ik heb laatst ook 3 kaarsen besteld; ze zijn echt heerlijk! Alleen vindt ze toch best prijzig, maar ja….ik ben helemaal gek op geurkaarsen en brand ze ook elke dag! Met de code kan ik er misschien nog even 2 of 3 inslaan, want moet ook beetje op de centen letten…kan ik nog weer even vooruit ;-).

Geef een reactie

CommentLuv badge