web analytics

REVIEW: LESS IS MORE SALT SPRAY

Vroeger, toen ik nog in de basisschool zat, gingen we elke zomer naar de zee. Bijna de hele zomervakantie brachten we op het strand door en ik denk nog steeds met een glimlach terug op die tijd! En op mijn haar, want dat zag er door het zeezout lekker beachy uit. Dat effect kan je thuis ook makkelijk creëren met een zeezout spray! Ik testte de Salt Spray van Less is More uit. Even goed als the real deal?

review less is more salt spray

Ingrediënten Less is More Elderflower Salt Spray:

Alcohol, Aloe barbadensis, Citral, Citrus aurantium amara (neroli) olie, Citrus clementina blad olie (Petitgrain clementine), Gehydrolyseerde tarwe-eiwit, Geraniol – biologische etherische olie, Limonene – biologische etherische olie, Maris aqua (primal rock salt), Parfum (natuurlijke geur), Sambucus nigra extract, Sambucus nigra zaad olie (elderberry)

review less is more salt spray

De Elderflower Salt Spray is verkrijgbaar in twee formaten: 30 ml en 150 ml. Nu vind ik het product best wel zuinig in gebruik (ik bedoel: je haar moet niet kletsnat zijn), dus met 30 ml raak je best een eind vooruit. De sprayverpakking is handig en stevig en kan je dus makkelijk in je handtas gooien. De ingrediënten zijn natuurlijk, maar alcohol staat wel op de eerste plaats. In combinatie met zeezout is dat redelijk uitdrogend voor je haar.

review less is more salt spray

Dit is mijn haar voor de zoutspray. Ik heb sowieso last van droge punten en door de hitte ziet mijn haar er wat flauwtjes uit.

Ik spray de Salt spray gewoon in droog haar, maar je kan hem ook op handdoekdroog haar gebruiken. Daarna ‘scrunch’ ik mijn haar een beetje om er wat volume in te krijgen.

review less is more salt spray

review less is more salt spray

Dit is na! Het voelt een stuk stroever aan, maar ook lekker bouncy en het ruikt naar de zee. Omdat het wat textuur aan je haar geeft zonder het te verzwaren, is dit product ook ideaal wanneer je je haar wil opsteken. Rekkertjes en speldjes blijven veel beter zitten. Ik vind de Salt Spray ook fijn wanneer mijn haar al wat vet wordt, maar ik het nog niet wil wassen. Door het zout en de alcohol voelt je haar terug schoon aan!

De Elderflower Salt Spray van Less is More is dus een erg leuk product voor wie houdt van beachy hair. Een flesje van 30 ml kost €8 en een grote fles van 150 ml kost €26. Het product is verkrijgbaar in de webshop van Heavenly Pure.

3 reacties op “REVIEW: LESS IS MORE SALT SPRAY”

Geef een reactie

CommentLuv badge