web analytics

REVIEW LES COULEURS DE NOIR MAKE-UP

Ik ben al een hele tijd erg benieuwd naar de hypoallergene make-up van het Belgische Les Couleurs De Noir en toen ik een hele tijd terug een uitnodiging kreeg voor een event van LCDN zei ik dan ook meteen ja! Het werd een gezellige avond met medebloggers en na afloop kreeg ik een goodiebag mee naar huis. Ik probeerde de producten uit en vond een aantal toppers!

Review les couleurs de noir natural make-up

De producten van Les Couleurs De Noir werden speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid of voor wie af en toe last heeft van een allergische reactie. De producten zijn verkrijgbaar bij de apotheek en steken allemaal in een mooie, zwarte verpakking. Helemaal natuurlijk zijn de producten niet, dierproefvrij gelukkig wel!

vReview les couleurs de noir natural make-up

Bovenaan mijn hand zie je de swatches van het Soft Touch Eyeshadow Quattro (€34,70). De warme tinten zijn geschikt voor heel veel verschillende types, maar ik vond de pigmentatie een beetje zwak. Op mijn huidtint vallen 2 kleuren bijna volledig weg, waardoor ik voornamelijk het donkerbruin en paars kan gebruiken. Mooie kleuren, maar niet helemaal mijn ding.

Het product dat me het meeste verraste, is de Stylo Sourcils (€14,30). Oftewel: het wenkbrouwpotlood in de kleur Lichtbruin. Het uitschuifbaar potlood is zacht van textuur, brengt gemakkelijk aan, blijft de hele dag op zijn plek en is de perfecte kleur voor mij. Ik gebruik deze sinds ik hem heb elke dag!

Ook de F-oxy Mascara (€21,30) doet het hier goed. Een zachte mascara met een heerlijk dik borsteltje. Ik ontving de bruine kleur, maar draag toch liever zwart. Dat is dan ook de enige reden waarom ik meestal mijn standaard waterproof mascara gebruik in plaats van deze, want de kwaliteit is top! Perfect voor wie snel last heeft van prikkende, gevoelige ogen.

Review les couleurs de noir natural make-up

Als laatste hebben we nog de Stylo Rouge (€19,90), oftewel de lipstick. Ik ontving de kleur 01 en die is lichtroze. De lipstick heeft een mooie, maar subtiele kleur en voelt heerlijk verzorgend aan op mijn lippen. Het lijkt bijna een balsem!

Ik ben erg tevreden over de producten van Les Couleurs De Noir. De kwaliteit is erg goed en ik weet zeker dat ik binnenkort opnieuw bij de apotheek sta voor een nieuw wenkbrauwpotlood. Last van gevoelige ogen? Probeer dan zeker deze mascara eens uit!

Gerelateerde Artikelen

3 reacties op “REVIEW LES COULEURS DE NOIR MAKE-UP”

  1. Ik ben zo blij kennis te hebben gemaakt met jullie producten via mijn apotheek. Ik leerde de correcte manier om mijn gelaat te laten stralen zonder veel overdrijving.
    Alle producten zijn gemakkelijk aan te brengen of te corrigeren. Ze voelen zacht aan en mijn gelaat is helemaal niet plakkerig . Daarbij voel ik me veilig want alle ingrediënten zijn huidvriendelijk.
    Bedankt visagiste uit Maldegem om mij in te wijden in de wereld van Les couleurs de noir!

  2. Ik leerde de producten kennen in mijn plaatselijke apotheek, na een workshop waaraan ik deelnam. Sedertdien gebruik ik bijna alle beauty-producten van dit merk. Ze voelen superzacht aan en zijn bovendien anti-allergisch voor mijn gevoelige huid. Het gamma is de ook fel uitgebreid het laatste jaar, waarbij je een ruime keuze hebt aan tal van producten. Super tevreden over, een echte aanrader voor elk van ons.

Geef een reactie

CommentLuv badge