web analytics

REVIEW LEKKERINEENPOTJE DEODORANT + WINACTIE

De zoektocht naar een fijne, natuurlijke, niet irriterende deodorant die echt werkt: ik ben er al lang mee bezig en heb al heel wat producten gereviewd. Ik vond al enkele erg fijne deodorants, maar toch vind ik het leuk om steeds iets nieuws uit te proberen. Onlangs viel de deodorant van Lekkerineenpotje in onze brievenbus, dus heb ik die uiteraard uitgeprobeerd!

review lekkerineenpotje deodorant rozemarijn en pepermunt

Dit product werd mij opgestuurd door Lekkerineenpotje. Ik ontvang geen vergoeding voor deze review en het gaat – zoals altijd – om mijn eigen, eerlijke mening.

Ingrediënten Lekkerineenpotje Rozemarijn en Pepermunt Deodorant:

Natriumbicarbonaat, Maïszetmeel, Sheaboter, Kokosolie, Chineese koolzaadolie, Etherische olie van pepermunt en rozemarijn, Vitamine E, Zonnebloemolie, Limonene, Linalool.

Dit zegt Lekkerineenpotje over hun deodorant:

Onze deodorant wordt op een verantwoordelijke, ethische manier geproduceerd met écht natuurlijke ingrediënten. Geen enkel product is getest op dieren.

De ingrediënten zijn inderdaad helemaal natuurlijk: dit zijn de basisingrediënten die ik ook gebruik om zelf deodorant te maken en het product is helemaal vegan. Sommige mensen reageren op natriumbicarbonaat, dus test deze deodorant altijd eerst even uit om te zien of jij er tegen kan.

review lekkerineenpotje deodorant rozemarijn en pepermunt

Met een potje kan je 120 keer je oksels voorzien van een fris laagje. Dat wil zeggen dat je er zo’n 2 maand mee doet en volgens mij klopt dat ook wel. De deodorant breng je aan door er wat uit te schrapen met je vingers en dat onder je oksels te smeren. Niet de meest handige methode, maar het went snel.

review lekkerineenpotje deodorant rozemarijn en pepermunt

De deo voelt niet al te vettig aan en smeert gemakkelijk uit. Ik was even bang dat de deo door de natriumbicarbonaat zou aanvoelen als een okselscrub, maar dat is gelukkig helemaal niet het geval. Even je handen wassen en je bent klaar. De frisse geur van pepermunt en rozemarijn vind ik fijn en niet te overheersend. So far, so good! Tegen het einde van de dag merk ik bij deze tropische temperaturen na wat okselsnuiven toch wel een beetje een geur op, maar niks dat ik met mijn vorige deo had kunnen verhelpen. Dik oké dus!

De Deodorant van Lekkerineenpotje is verkrijgbaar op hun website en in verschillende Albert Heijn winkels. Een potje kost je €6,99 en je kan kiezen uit Neutraal, Lavendel en Rozemarijn Pepermunt. Een mooie prijs voor een prima product!

review lekkerineenpotje deodorant rozemarijn en pepermunt

WIN!

Wil je deze Rozemarijn en Pepermunt deodorant van Lekkerineenpotje zelf uitproberen? Dat kan! Laat een comment achter op dit artikel én like de Facebookpagina van Lekkerineenpotje en je maakt kans! Op 6 augustus krijgt de winnaar een mailtje. Succes!

9 reacties op “REVIEW LEKKERINEENPOTJE DEODORANT + WINACTIE”

  1. Ook ikben heel benieuwd naar de natuurlijke deo. Ik probeer zo groen mogelijk te smeren, maar de aankoop van een natuurlijke deo houdt mij op één of andere manier toch tegen. Ik vrees altijd dat ie niet genoeg doet wat ie moet doen. Dit zou een mooie manier zijn om het te proberen en overstag te gaan.

  2. Ik heb een gelijkaardig product van We love nature. Héérlijke geur, en in deze warme hittegolftijden kan ik bevestigen dat dit soort producten echt goed hun werk doen. Benieuwd of deze even goed is, en omdat ik bij Albert Heijn shop zou het handig voor me zijn als ik hem na een gratis test daar kan blijven kopen.

  3. Ik ben hier erg benieuwd naar! Dus ik doe graag mee. Een natuurlijke, goed-werkende deo vinden is echt niet evident. Ik ben wel benieuwd naar jouw favorieten? :)

  4. Ziet er super uit en alleen maar natuurlijke ingrediënten, it makes me happy :-) En het potje is ook handig om in de handtas mee te nemen. Ik ben benieuwd.

  5. het is mijn verjaardag vandaag en ik gebruik sinds een aantal jaren alleen natuurlijke deo die ik zelf maak maar een leuk cadeautje zou natuurlijk ook welkom zijn :)

Geef een reactie

CommentLuv badge