web analytics

REVIEW LAMAZUNA GEZICHTSREINIGER IN EEN BLOKJE

Jullie weten al dat ik fan ben van verzorgingsproducten zonder verpakking. Hoe minder verpakking, hoe minder bewaarmiddelen en hoe minder plastic. Ik hoop dat meer beauty brands dat voorbeeld gaan volgen! Lamazuna introduceerde recent enkele nieuwe zero waste producten: gezichtsreiniger in blok. Tijd om die uit te proberen!

Review lamazuna gezichtsreiniger gevoelige huid

Ingrediënten Lamazuna Gezichtsreiniger in blok gevoelige huid:

Sodium Cocoyl Isethionate (SCI), Stearic Acid, Palmitic Acid, Kokosolie, Haverbloem, Water, Hibiscuspoeder, Zonnebloemolie, Decyl Glucoside, Lavendolie, Arnicaextract, Vitamine E, Geraniol, Limonene, Linalool.

Review lamazuna gezichtsreiniger gevoelige huid

Dit schattige wolkje geeft een romig schuim af wanneer je ermee over je gezicht wrijft. De gemalen hibiscus zorgt voor een milde scrub. Het wolkje heeft een subtiele, frisse geur die niet op je huid blijft hangen. Afspoelen gaat gemakkelijk en na gebruik is mijn huid schoon en zacht, zonder trekkerig aan te voelen!

Ik heb het blokje nu ongeveer een maand in gebruik en het ziet er nog als nieuw uit. Ik denk dat deze dus erg lang zal meegaan! De basis is SCI, een reiniger die erg mild is voor de huid (en die ik bijvoorbeeld ook in mijn DIY shampoo bar stop).

Review lamazuna gezichtsreiniger gevoelige huid

Ik vind dit de ideale gezichtsreiniger voor alle huidtypes. Handig in gebruik, geen verpakking, vegan en natuurlijk dierproefvrij! Ook ideaal voor op reis, aangezien je deze zonder problemen in je handbagage kunt meenemen.

De Gezichtsreiniger in blok van Lamazuna bestaat in 3 varianten: gevoelige huid, normale huid en vette huid. Ze kosten €12,50 per stuk en gaan heel erg lang mee.

5 reacties op “REVIEW LAMAZUNA GEZICHTSREINIGER IN EEN BLOKJE”

  1. Leuke review! Waar koop je deze? Zijn ze enkel online verkrijgbaar? Het lijkt me wel wat. Zou ook graag de tandpasta eens testen.

  2. Wat leuk dat je deze teste! Ik was nog aan het twijfelen of ik het zou proberen. Heel tevreden van de lamazuna shampoo blok. Kocht onlangs een tand pasta lolly maar weet nog niet goed wat ik er van vindt. De smaak (salie, citroen) is nogal wennen en er zit ook geen fluoride in, is deze dan wel goed genoeg voor je tanden?

Geef een reactie

CommentLuv badge