web analytics

REVIEW: LAIDBARE FOR RICHER FOR PORER

Ik schreef al eerder over de geweldige verzorgingsproducten van Laidbare en vandaag kan ik jullie een nieuw product laten zien. For Richer For Porer is een gezichtsmasker voor de onzuivere huid dat belooft te verzachten, de huid tot rust te brengen en te reinigen. Getest en ….

review laidbare for richer or porer face mask

Ingrediënten:

Aloe barbadensis, Aqua, Benzyl alcohol, Butyrospermum parkii, Caprylic – caprine triglyceride, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Citrus aurantium dulcis essentiele olie, Citrus nobilis schil olie, Dehydroacetic acid, Glycerin, Glyceryl stearate, Glycyrrhiza glabra extract, Illiceum vermum, Isopropyl myristate, Kaolin, Laminaria jaonica, Limonene, Panthenol, Potassium sorbate, Rosa damascena, Sodium benzoate, Tocopherol, Xanthaangom, Zea mays.

Zo’n ingrediëntenlijst zie ik graag: niet te lang, goede en natuurlijke ingrediënten. Ik zie een hele hoop Aloë vera, enkele vette alcoholen, sheaboter, kaolin klei en etherische oliën. Niet slecht! Laidbare is dierproefvrij en vegan.

review laidbare for richer for porer face mask

For Richer For Porer is dus een gezichtsmasker voor de gemengde/vette huid met onzuiverheden = ik. Het masker heeft een dunne structuur en ruikt een beetje fruitig en naar drop. Het bevat korreltjes die als scrub kunnen dienen, maar zelf vind ik die iets te ruw. Het masker is makkelijk op de huid te smeren en trekt gedurende de 10 minuten dat je het draagt, bijna volledig in. Daarna spoel ik het met zachte, ronddraaiende bewegingen en lauw water af. Het masker verandert dan in een lichte crème en spoelt makkelijk af. Mijn huid is nadien inderdaad erg zacht, niet geïrriteerd en schoon.

Ook op de lange termijn zie ik positieve resultaten met For Richer For Porer. Naast de leuke naam maakt het ook mijn huid blij! Ik heb minder last van onzuiverheden wanneer ik dit masker regelmatig gebruik en ook glimt mijn huid niet meer zo snel tijdens de dag. … Goedgekeurd!

For Richer For Porer van Laidbare kost €12 / 50ml en is verkrijgbaar bij Heavenly Pure.

5 reacties op “REVIEW: LAIDBARE FOR RICHER FOR PORER”

Geef een reactie

CommentLuv badge