web analytics

REVIEW KLEAN KANTEEN INSULATED

Nu ik meer bezig ben met een gezonde levensstijl, probeer ik ook op mijn voeding te letten. Normaal eet ik ’s middags al snel een broodje, maar veel voedingsstoffen haal je daar niet uit. Daarom probeer ik om mijn eigen lunch mee te nemen in plaats van ter plaatste iets te kopen. Verse soep gaat tegenwoordig mee in mijn Klean Kanteen!

review klean kanteen insulated thermos

Plastic drinkflessen vind je overal, maar een alternatief is moeilijk te vinden. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik tijdens een persevent op Klean Kanteen stootte. Deze thermossen en drinkflessen zijn duurzaam geproduceerd in eerlijke werkomstandigheden. De flessen zijn BPA-vrij en gemaakt uit roestvrij staal (en volledig recycleerbaar!). Klean Kanteen is partner van ‘1% for the Planet’, waarvoor ze 1% van hun omzet doneren aan verschillende  projecten die bijdragen tot een betere wereld.

review klean kanteen insulated thermos

Klinkt goed, nee? De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Je kan kiezen tussen een wijde opening (waardoor je ze gemakkelijk kan schoonmaken of uit kan eten) of een smalle opening (handig om te drinken). De geur van je eten of drinken blijft er niet in hangen, wat ik erg belangrijk vind.

review klean kanteen thermos insulated

Zelf heb ik de 20 oz / 592 ml wide met Café Cap in de kleur Granite Peak. De Café Cap is erg handig om soep, koffie of andere warme dranken uit te drinken, maar is niet 100% lekvrij (hoewel ik nog geen lekjes gehad heb). Een andere optie is een schroefdop en die is wel 100% lekvrij.

Met de schroefdop drink je wel van het staal, wat ik niet altijd even handig vind. Een bekertje meenemen is dat een optie.

review klean kanteen insulated thermos

Ik ben heel erg tevreden met deze duurzame thermos. Mijn drank blijft er 6 tot 9 uur warm in en koude drankjes blijven de hele dag koud. De fles zelf weegt bijna niks en de dop sluit perfect. Ik denk dat ik mij ook nog een kleinere versie aanschaf voor yoghurt en fruit! Je vindt deze thermos onder andere bij Kudzu.be. Deze versie kost €33,95.

Hoe zorg jij er voor dat je je eigen lunch kunt meenemen?

Gerelateerde Artikelen

review swell 3 step hair care shampoo conditioner

REVIEW: SWELL HAIR CARE

Wish i were taller copy

FREE FONTS

9 reacties op “REVIEW KLEAN KANTEEN INSULATED”

  1. Ik heb de thermos voor kerst gekregen van mijn schoonouders. Ik ben er heel tevreden over, hij gaat elke dag mee de trein op met thee erin. Hij houdt wel niet veel langer dan 6u warm. Dan wordt het wat lauw. Oh en ik heb een schroefdeksel, zodat ik heb gewoon in mijn rugzak kan doen zonder lekken.

  2. Ik neem mee wat ik kan vinden in huis :D Ik heb een lunchbox voor slaatjes en wraps ofzo, met verschillende compartimenten. Daarnaast doe ik slaatjes of soep vaak in mijn mason jar. Die is goed lekvrij, dus super handig! En ikeapotjes worden ook steeds gebruikt. Ik ben wel nog altijd op zoek naar een goede thermos, dus misschien komt deze wel op mijn wishlist!

  3. Ik heb al enkele producten van Klean Kanteen gekocht en ben er heel tevreden van. Ze hebben allemaal al wat ‘littekentjes’, maar ik weet dat ze nog jaren zullen meegaan :) De thermos die ik heb, is glanzend zwart, maar deze vind ik veel mooier!
    Kelly onlangs geplaatst..Gerecykleerde wantenMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge