web analytics

REVIEW: JASON ALOE VERA DEODORANT

Een goede deodorant vinden zonder irriterende of schadelijke stoffen vind ik echt heel erg moeilijk. Ik heb er al heel wat geprobeerd, maar geen enkele is 100% geweldig. Hoewel ik lang tevreden was over Aromaco van Lush, begonnen mensen te vaak de opmerking te maken dat ik naar patchouli rook… Nieuw in het rijtje geteste deodorants in de Aloe Vera variant van Jasön!

jason aloe vera deodorant review

Ingrediënten Jasön Aloe Vera Deodorant:

Aqua, Ethylhexyl Palmitate, Oryza Sativa (Rice) Starch, Zea Mays (Corn) Starch, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Coriandrum Sativum (Coriander) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Saccharomyces Ferment, Glycerin, Allantoin, Sodium Stearoyl Glutamate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Potassium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Gluconolactone, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Benzyl Salicylate, Fragrance.

review jason aloe vera deodorant

Deze deodorant komt in een plastic verpakking met schroefdop en roll-on bal. Niets mis mee! De ingrediëntenlijst is vrij lang en de basis is een derivaat van palmolie en zetmeel (maïs en rijst). Verder zie ik ook abrikozenpitolie, korianderolie, aloë vera en nog enkele etherische oliën etc.

Zelf ben ik best een zweter en ik wil graag dat mijn deodorant vervelende geurtjes tegen houdt. Jammer genoeg kan ik niet zeggen dat deze van Jasön dat voldoende doet voor mij. De deodorant brengt wel eenvoudig aan en ruikt lekker neutraal en fris, maar de bescherming is voor mij onvoldoende.

review jason deodorant aloe vera natural

Persoonlijk zou ik deze niet zelf kopen, omdat hij voor mij (als vrij zware zweter) niet goed genoeg werkt. Wanneer je niet snel zweet en vooral een deodorant zoekt voor een veilig gevoel en een lekker geurtje, kan deze wel eens wat voor jou zijn!

De Jason Aloe Vera Deodorant is verkrijgbaar bij BigGreenSmile.nl en kost er €6,95.

 

Gerelateerde Artikelen

6 reacties op “REVIEW: JASON ALOE VERA DEODORANT”

  1. Ik herken jouw zoektocht naar een goede natuurlijke deodorant helemaal! Ik gebruik nu een half jaar de deodorant van Schmidt’s. Ik zweet ook meer dan gemiddeld en natuurlijke deodorants (vooral deo’s zonder aluminium) werkten nooit voldoende, maar deze dus wel. Hij houdt het zweten zelfs een beetje tegen, vooral wanneer je de deodorant pas hebt aangebracht. De geur is heel subtiel (er is zelfs een geurloze variant) en van zodra de geur weg is zijn je oksels geurloos (maar dus volledig zonder zweetgeur). De ingrediënten lijken op van die zelfgemaakte deodorants, maar deze deodorant laat, bij mij in elk geval, geen gele vlekken achter. Je moet de deo wel aanbrengen met een spateltje of met je vingers, want hij zit in een potje. Dat is dus niet zo handig voor op je werk of zo, maar ik doe gewoon ’s morgens Schmidt’s op en later op de dag even met een natuurlijke roller. :-D

Geef een reactie

CommentLuv badge