web analytics

REVIEW: INDEMNE GIMME CLEAR

Hoewel ik ondertussen bijna halverwege mijn twintigerjaren ben, heb ik toch nog af en toe last van onzuiverheden. Daar wil ik natuurlijk zo snel mogelijk vanaf! Ik ben geen fan van agressieve reinigers en besloot om Gimme Clear van Indemne eens een kans te geven.

review indemne gimme clear off skin lotion oil serum

Ingrediënten Indemne Gimme Clear:

Caprylic/Capric Triglyceride, Coryllus Avelana (Hazelnut) Seed Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Squalane, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil , Origanum Heracleoticum Flower Oil, Dicaprylyl Ether, Lauryl Alcohol, Parfum, Tocopherol, Cinnamal, Citral, Limonene.

Indemne is een Frans merk met natuurlijke verzorgingsproducten. De milde producten met natuurlijke ingrediënten zijn erg geschikt voor verschillende huidproblemen. De ingrediënten van Gimme Clear zien er fantastisch uit: 7 essentiële oliën, waaronder Citroen, Wortelzaad, Kaneelschors en Groene Oregano openen de poriën van de huid en verminderen imperfecties. Er zit parfum in, maar ik denk dat deze bestaat uit essentiële olie. Deze lotion zou ook goed geschikt zijn om acne te bestrijden.

review indemne gimme clear unexpected lotion acne

Deze ‘Unexpected Lotion’ komt in een glazen flesje van 50 ml met pompje. Eén pompje is voldoende voor je hele gezicht en de lotion is op oliebasis. Het is de bedoeling dat je Gimme Clear aanbrengt op de probleemgebieden en goed inmasseert. Dat kan je ’s ochtends doen, maar ook ’s avonds (wat ik doe). Ook al is het een olie, het product wordt goed opgenomen door de huid en je hoeft niet bang te zijn om een hele dag met een vettig gezicht rond te lopen (maar een half uurtje of zo, haha). Ik gebruik het product liefst ’s avonds omdat het dan goed zijn werk kan doen.

En ik moet zeggen: het werkt! Gimme Clear helpt echt om puistjes te verkleinen en minder rood te maken. Daarnaast zorgt het er ook voor dat ze minder snel terugkomen en mijn huid er egaler uit ziet. Ik ben verbaasd hoe een serum zo’n positief effect kan hebben met zo fijne en natuurlijke ingrediënten. Je doet ook immens lang met een flesje, aangezien je maar weinig nodig hebt elke keer.

Gimme Clear van Indemne is verkrijgbaar bij SoloBioMooi en kost er €21,90.

Gerelateerde Artikelen

review jyb bio organic

REVIEW: JYB COSMETICS

6 reacties op “REVIEW: INDEMNE GIMME CLEAR”

 1. wat een leuk artikel om te lezen, over dit product, ik heb zelf ook nog wel eens last van onzuiverheden en inderdaad daar wil je zo snel mogelijk van af…fijne tip, dit zou echt wel eens heel goed kunnen helpen voor mijn onzuiverheden , die toch vaak het gevolg zijn van mijn periode…
  Petra onlangs geplaatst..Challenge of the month: DierenMy Profile

 2. Hoi Zoë
  Dit product ziet er mooi uit maar helaas zie ik dat er lauryl alcohol in zit, dit is weliswaar weinig iriterend voor de huid maar wel zeer schadelijk voor in water levende organismen.
  Hee jammer vind ik.
  groet Anna

  1. Hi Anna,
   Heel erg bedankt voor je reactie! Gelukkig spoel je dit product niet meteen door het afvoerputje, maar ik vind het toch een belangrijk punt dat je aanbrengt. Inderdaad jammer!

Geef een reactie

CommentLuv badge