web analytics

REVIEW INDEMNE ANTISECHE NOURISHING OIL

Als ik mag kiezen uit een crème of een olie, ga ik zo goed als altijd voor een olie. De fijne eigenschappen van natuurlijke oliën werken gewoon erg goed voor mijn huid en ook mijn haar heeft er baat bij! Het Franse Indemne heeft een hele reeks fijne producten in het gamma en ik mocht de Antiseche Nourishing Oil uitproberen.

review indemne antiseche Nourishing oil

Ingrediënten Indemne Antiseche Nourishing Oil:

Caprylic/Capric Triglyceride, Druivenpitolie, Amandenolie, Hennepolie, Tarwekiemolie, Olive Oil Decyl Esters, Dicaprylyl Ether Lauryl Alcohol, Etherische olie uit stekelige jeneverbes, Etherische olie van oranjebloesem, Etherische olie uit roomse kamille, Squalene, Vitamine E, Parfum (uit etherische olie), Geraniol, Limonene, Linalool.

review indemne antiseche Nourishing oil

Een mooie, eenvoudige ingrediëntenlijst, dat zie ik graag. Antiseche komt in een glazen fles met pompje en een prachtig bedrukt etiket. De olie werd ontwikkeld voor de droge huid en kan gebruikt worden op je lichaam, gezicht én haar. Multifunctioneel! De olie is vrij licht van textuur en smeert daardoor gemakkelijk uit. Een echte geur zit er niet aan, al ruik ik subtiel iets van de jeneverbes. Met 2 pompjes kan ik mijn onderbeen insmeren, dus je doet behoorlijk lang met een flesje (100 ml).

review indemne antiseche Nourishing oil

Deze olie heeft zijn naam niet gestolen: hij werk echt goed tegen een droge huid! 1 pompje in mijn haar is genoeg om mijn droge punten in toom te houden, 2 is echt te veel waardoor je een vette uitstraling krijgt. Ik vind hem vooral erg fijn om mijn droge huid mee te verzorgen.

Antiseche van Indemne is verkrijgbaar voor €24,95 (100 ml) of €7,95 (25 ml) bij SoloBioMooi.nl. Kijk ook zeker eens naar de andere producten van het merk (bijvoorbeeld de Gimme Clear), aangezien ze een hoop moois te bieden hebben.

Één reactie op “REVIEW INDEMNE ANTISECHE NOURISHING OIL”

Geef een reactie

CommentLuv badge