web analytics

REVIEW: HEMP ORGANICS LIPSTICK & LIPTINT

Er zijn nog zo veel fijne, onbekende en natuurlijke merken op de markt die het ontdekken waard zijn. Bij Ilse D zag ik de Lipsticks en Liptints van Hemp Organics staan en ze vroeg of ik ze wou uitproberen. Duhh!

review hemp organics lipstick liptint

Ingrediënten Lipstick Crimson:

Certified organic castor oil, certified organic beeswax, candelilla & carnauba wax, certified organic hemp seed oil, certified organic jojoba oil, natural vitamin E. May contain mica, iron oxides, carmine, titanium dioxide (non-FD&C natural pigments).

Ingrediënten Liptint Berry:

Certified organic castor oil, certified organic beeswax, certified organic carnauba wax, certified organic hemp seed oil, certified organic jojoba oil, natural non-GMO vitamin E. May contain mica, iron oxides, carmine, titanium dioxide (non-FD&C pigments).

 review hemp cosmetics lipstick liptint

Aan de ingrediëntenlijst merk je het al: deze lipproducten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten zoals voedende oliën, boters, wassen en natuurlijke kleurstoffen. Ze zijn dus beiden lekker verzorgend voor je lippen! Hemp Organics is een onderdeel van Colorganics™ waar duurzaamheid, dierproefvrije producten en natuurlijke ingrediënten centraal staan.

De verpakking van Hemp Cosmetics is sober, maar degelijk. Ze lipsticks zitten goed vast in hun huls en ook de verpakking zelf voelt stevig aan. Ik koos voor twee donkerrode kleuren: de lipstick in Crimson en de Liptint in Berry.

review hemp cosmetics liptint lipstick

De Liptint komt in een dunne lippenbalsemverpakking waarbij je onderaan de balsem naar boven kunt draaien. De natuurlijke pigmenten geven een mooi, evenredig verdeeld kleurtje op de lippen dat best lang blijft! De balsem zelf is niet te plakkerig, maar geeft een mooie glans aan je lippen en is lekker verzorgend. Ik ben fan!

review hemp cosmetics lipstick liptint

(Aiai, slechte lipswatches! Vergeef mij?)

De Lipstick is stroever dan de balsem en minder romig, maar daardoor blijft de kleur erg goed zitten! De kleur Crimson benadrukt droge velletjes niet, maar is toch net iets te droog voor mijn kapotte winterlippen. De combinatie met de Liptint is eigenlijk geweldig! Gelukkig is de lipstick op zichzelf ook wel redelijk verzorgend en blijft hij de hele dag prima zitten. Daardoor gebruik ik hem toch graag nu mijn lippen in een wat slechtere toestand zijn (ik heb examens en ik bijt vaak onbewust op mijn lippen door de stress…).

review hemp cosmetics lipstick liptint

Ik ben helemaal weg van deze mooie rode berry-kleuren! De Lipstick heeft een uitstekende houdbaarheid en de Liptint is lekker verzorgend met een mooi kleurtje (standaard in mijn tas!).

De producten van Hemp Cosmetics zijn verkrijgbaar bij Esthetiek Ilse D in Gent (Sint Lievenslaan 95). De Lipstick kost er €23 en de Liptint €10. Zeker voor de Liptint vind ik deze prijs prima!

(PS: binnenkort de laatste update van mijn Brazilian Wax avontuur… Benieuwd?)

12 reacties op “REVIEW: HEMP ORGANICS LIPSTICK & LIPTINT”

    1. Goh, in het echt valt dat heel goed mee! Mooie, dekkende kleur vind ik :) Maar mijn swatches zijn inderdaad niet geweldig… Hoe doen die beautybloggers dat toch? ;)

Geef een reactie

CommentLuv badge