web analytics

REVIEW: HANDMADE NATURALS, FACE CLEANSING OIL

Deze review is eigenlijk way overdue want mijn flesje is inmiddels tot de laatste druppel opgebruikt. Deze reinigende olie van Handmade Naturals heeft maandenlang in mijn toilettas gezeten, vandaag is het tijd voor een review!

Handmade naturals

Ingrediënten:

  • Oryza Sativa: Rijstkiemolie
  • Camelia Oleifera: Camelia olie 
  • Cocus Nucifera: Kokosolie 
  • Gardenia Tahitensis: Gardenia infusie (Monoï de Tahiti)

review handmade naturals face cleansing oil

De Face Cleansing Oil komt in een klein plastic flesje met spraydop. Het flesje bevat 50 ml. Eerst dacht ik dat het product snel op zou zijn, maar ik heb het echt zo’n twee maand elke dag kunnen gebruiken. Dat noem ik nog eens zuinig! De ingrediënten zien er ook goed uit: fijne pure oliëne en natuurlijke extracten. Geen parfum, geen alcohol, geen siliconen, fijn!

Je kan deze olieblend gebruiken als gezichtsreiniger, maar ook als dagelijkse dagcrème is deze olie prima geschikt!

review handmade naturals face cleansing oil

Ik gebruik deze olie als gezichtsreiniger op de OCM-manier (zie dit artikel). Ik spuit twee tot vier keer in mijn hand, afhankelijk van hoeveel make-up ik draag, masseer de olie in mijn gezicht en veeg alles weg met een vochtig washandje met warm water. Omdat het een olie is, werkt het ook prima bij waterproof make-up. Nadien gebruik ik nog een toner om alle restjes weg te krijgen.

Ik ben erg tevreden over deze reiniger. Hij is erg mild, ruikt lekker (naar Monoï de Tahiti!) en werkt goed. Je vindt deze Face Cleansing Oil van Handmade Naturals op de webshop van De Beautydrogist voor de prijs van €10,20.

10 reacties op “REVIEW: HANDMADE NATURALS, FACE CLEANSING OIL”

Geef een reactie

CommentLuv badge