web analytics

REVIEW GREENSTORY WASBARE WATTENSCHIJFJES

Ik heb al een hoop wasbare wattenschijfjes uitgeprobeerd (zie hier), maar in mijn badkamer lagen er nog 2 stapeltjes te wachten op een review. Eerst aan de beurt zijn de bamboe wasbare wattenschijfjes van Greenstory!

review greenstory wattenschijfjes wasbaar

De wasbare wattenschijfjes van Greenstory zijn gemaakt van bamboe. Dat maakt ze lekker zacht en uiterst geschikt om vuil te verwijderen. Zoals je op de foto kunt zien, zijn deze wattenschijfjes vrij groot, wat ik erg fijn vind. Ik gebruik 1 schijfje per dag: de ene kant ’s ochtends en de andere kant ’s avonds. Daarna gaat hij in de was (tip: gooi ze steeds in een waszakje, anders geraken ze wel eens tussen de rubbers van je wasmachine). Na het wassen blijven de wattenschijfjes even zacht en schoon!

review greenstory wattenschijfjes wasbaar

Het enige wat ik lichtjes vervelend vind aan deze wasbare wattenschijfjes, is dat ze enkel rondomrond genaaid zijn. De 2 laagjes stof schuiven tijdens het boenen wat over mekaar, waardoor je minder nauwkeurig kan werken. Geen groot probleem, maar soms wat vervelend.

De bamboe wasbare wattenschijfjes van Greenstory zijn te koop op hun online shop. Een setje van 7 kost 8 euro, een setje van 14 kost 15 euro en een set van 21 schijfjes kost je 22 euro.

Gerelateerde Artikelen

diy tub tea bath salts

DIY SUNDAY! LUSH DUPES

spam je blog

SPAM JE BLOG!

Één reactie op “REVIEW GREENSTORY WASBARE WATTENSCHIJFJES”

Geef een reactie

CommentLuv badge