web analytics

REVIEW: ERBAVIVA, JASMINE & GRAPEFRUIT ORGANIC DEODORANT

Als je zelf ook waarde hecht aan het gebruik van natuurlijke producten, dan weet je hoe moeilijk het is om een fijne deodorant te vinden. Want je wil uiteraard niet stinken, niet overmatig zweten en je gewoon de hele dag fris voelen. Ik testte een travelsized deodorant van het merk Erbaviva!

review erbaviva organic deodorant

Ingrediënten:

  • Alcohol: Organic grain alcohol: opgelet voor gevoelige oksels of kleine wondjes (prikt!)
  • Etherische olie van: Grapefruit, Cypress, Ginger, Sandalwood, Orange, Lemon, Jasmine en Sage

review erbaviva organic deodorant

Zoals je meteen uit de ingrediëntenlijst kunt opmaken, is dit geen deodorant die overmatig zweten tegen gaat. Nee, deze deodorant is vooral bedoeld om je lekker te laten ruiken. Gelukkig is dat een eigenschap die hij zeker volbrengt! De Jasmine & Grapefruit versie ruikt erg citrusachtig (citroen en sinaasappel met pompelmoes), maar de basis van sandelhout en jasmijn zorgt voor een warmere geur. De geur van de deodorant blijft ook lekker lang hangen!

De verpakking van de travel variant is ook erg handig en stevig. De deodorant komt in een plastic flesje met spraydop. De verpakking is gelukkig erg stevig, want er is niks vervelender dan een lekkend flesje in je tas! Eén keer sprayen per oksel is voldoende.

review erbaviva organic deodorant jasmin grapefruit

Op zoek naar een anti-transpirant? Dan is deze niets voor jou. Ik vind het een fijne deodorant om je gedurende de dag even op te frissen met een lekkere geur, maar ’s morgens gebruik ik liever iets sterkers dat mijn zweten ook wat binnen de perken houdt. Deze travel size deodorant is dus ideaal voor in mijn tas!

De Organic Deodorant van Erbaviva is verkrijgbaar bij SoloBioMooi in de geur Jasmine & Grapefruit en Lemon & Sage. Beide geuren zijn zowel verkrijgbaar in een full sized versie van 100 ml (€16,95), als in een travel versie van 30 ml (€5,95). Prijs-kwaliteit is dus meer dan oké, want ik doe al erg lang met mijn kleine flesje!

Gerelateerde Artikelen

5 reacties op “REVIEW: ERBAVIVA, JASMINE & GRAPEFRUIT ORGANIC DEODORANT”

  1. Klinkt wel leuk om bij te sprayen overdag. Ik gebruik momenteel de Lush T”eo deodorant en die vind ik erg goed. Ik heb hem wel nog maar een paar maanden, ik ben benieuwd of hij in de zomer ook goed werkt.

Geef een reactie

CommentLuv badge