web analytics

REVIEW ENVIRON SKIN CARE

Een paar weken geleden ontving ik een grote doos vol Environ spullen ter ere van hun 25e verjaardag. Ik had al veel goede dingen over het merk gehoord, maar het nog nooit zelf uitgeprobeerd. Tijd om daar verandering in te brengen!

review environ anniversaybox skin care_1

De Celebration Box bevat 7 producten en een 10-dagen-plan voor een mooie, gezonde huid. Naast smeren, moet je ook gezond eten, sporten en goed slapen voor het beste resultaat.

Environ AVST Eye Gel (full size)

De AVST Eye Gel zou fijne lijntjes verminderen en zorgen voor de perfecte hydratatie voor de gevoelige huid rond de ogen. Deze ooggel heeft een erg lichte textuur die onmiddellijk intrekt en bevat vitamine A, B5, C en E. Om echt resultaat te zien, moet je dit product 3-6 maanden gebruiken en in verschillende reviews lees ik dat het echt werkt!

Environ Avance DFP 312 (full size)

Deze dagcrème is speciaal ontwikkeld om de huid er jeugdig te doen uitzien en bevat een petidencomplex. Zo werkt het product als anti-aging door de collageenproductie te stimuleren. Het product trekt erg snel in en heeft geen geur (pluspunt!).

review environ celebration box

Environ Super Moisturiser+

Super Moisturiser+ is een dagcrème voor de droge huid die zou hydrateren als geen ander. Dat voel ik ook wel, want voor mijn gemengde huid is het wat te veel van het goede.

Environ Hydrating Oil Capsules

De Hydration Oil Capsules zijn bedoeld om ’s avonds te gebruiken als serum. Eén capsule bevat een dikkige olie die gemakkelijk uit te smeren is en erg zacht aanvoelt. Ideaal voor de erg droge huidjes. Zo sta je op met een zachte en gehydrateerde huid.

review environ celebration box

Environ C-Boost

C-Boost bevat (uiteraard) een stabiele vorm van vitamine C, wat pigmentvlekken en fijne lijntjes tegen gaat. Deze wordt in het 10 stappen plan gebruikt als masker en mag na 10 minuten weer afgespoeld worden, maar je kan hem ook als crème dragen. Ik merk inderdaad onmiddellijk een positief effect op mijn huid: glad en gezond!

Environ Revival Masque (full size)

De zuren in dit masker zorgen voor een gladde huid en een betere huidstructuur. Het masker mag 2 tot 3 keer per week gebruikt worden en kan zelfs een hele nacht zijn werk doen. Hier ben ik fan van!

review environ celebration box

AVST Eye Gel, Avance DFP 312, Super Moisturiser+, C-Boost, Revival Masque, Hand & Nail Cream & Hydration Oil Capsule

Environ Hand & Nail Cream (full size)

Naast bovenstaande gezichtsproducten, zit er ook een Hand & Nail Cream in de Celebration Box. Op je handen zie je namelijk al snel hoe oud iemand is. Dit product gaat de vorming van pigmentvlekken, rimpels en droge handen tegen.

Ik ben best positief over de werking van deze producten, ook al zijn ze niet helemaal afgestemd op mijn huidtype. Wanneer ik de prijs van deze box bekijk, moet ik toch even slikken. Voor deze 7 producten betaal je namelijk €199! Maar bekijk zeker eens wat reviews online met voor- en na foto’s. Deze producten hebben hun doeltreffendheid bewezen!

5 reacties op “REVIEW ENVIRON SKIN CARE”

Geef een reactie

CommentLuv badge