web analytics

REVIEW: ELIAH SAHIL SHAMPOO & CONDITIONER

Soms krijg ik eens een leuk mailtje met de vraag of ik product x en y graag zou willen testen. Als het bij mijn blog en visie past: hell yeah! Ik heb de producten van Eliah Sahil nu al een tijdje in huis en vertel je vandaag mijn immer zo eerlijke mening!

review Eliah Sahil shampoo conditioner baobab oil natural hair

Ingrediënten Coconut & Baobab Oil Shampoo:

Cocos Nucifera (Coconut) Seed Oil (Saponified), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Moringa Oleifera Bark Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Purified Water/Eau/Aqua, Glycerin (Vegetable), Citrus Aurantium (Orange) Flower Oil, Adansonia Digitata Seed Oil (Baobab), Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract.

Ingrediënten Avocado & Baobab Oil Conditioner:

Purified Water/Eau/Aqua, Glycerin (Vegetable), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Moringa Oleifera Seed Oil*, Moringa Oleifera Bark Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Persea Gratissima (Avocado Wax),Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Wax, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Adansonia Digitata Seed Oil (Baobab), Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil.

review eliah sahil natural shampoo conditioner coconut baobab avocado

Eliah Sahil is een natuurlijk merk met veganistische, glutenvrije verzorgingsproducten. Naast shampoo en conditioner, zijn er ook bodylotions, gezichtsreinigers en moisturizers. De bijzonderste producten moeten wel de shampoo poeders zijn! Dit is een echt no-nonsense merk met pure ingrediënten en een fantastische filosofie.

Van beautydrogist.nl mocht ik de Coconut & Baobab Oil Shampoo en de Avocado & Baobab Oil Conditioner ontvangen. Ik test ze nu al meer dan een maand.

review eliah sahil natural shampoo coconut & baobab oil

De Coconut & Baobab Oil Shampoo komt net als de conditioner in een doosje met instructies, informatie en de ingrediënten. Die ingrediënten zijn trouwens super: verzeepte olie en voedende ingrediënten zoals avocado olie. De geur is warm en exotisch: kamperfoelie en kokosnoot zijn echt een heerlijke combinatie.

review eliah sahil shampoo conditioner baobab oil

Ook de Conditioner bevat geweldige ingrediënten: natuurlijke boters en oliën geven een intense voeding. Deze conditioner zou dus vooral geschikt zijn voor droog haar. De geur is iets anders dan de Shampoo, wat kruidiger door de rozemarijn.

review eliah sahil natural shampoo conditioner baobab

De Shampoo schuimt goed en is vrij zuinig in gebruik. De geur vind ik echt geweldig, maar die blijft niet lang in je haar hangen. Tijdens het uitspoelen voelt mijn haar een beetje stroef aan, maar wanneer het droog is, is het zacht en glanzend. Ik heb geen droog haar (soms droge punten) en na deze shampoo heb ik geen conditioner nodig. Mijn haar is makkelijk te doorkammen!

De Conditioner is erg voedend, een beetje te voor mijn haar. Hij verdeelt makkelijk door mijn haar en spoelt ook goed uit, maar mijn haar gaat er vrij slap door hangen en wordt ook iets sneller vet. Een minder goede match.

review eliah sahil natural shampoo conditioner baobab

Over de Coconut & Baobab Oil Shampoo ben ik heel erg tevreden, deze zou ik zo zelf opnieuw kopen als mijn fles leeg is! De Avocado & Baobab Oil Conditioner lijkt me erg fijn als je droog haar hebt, maar is voor mij iets te voedend. Ik gebruik hem wel soms als haarmasker en daar is deze heel goed voor geschikt.

De producten van Eliah Sahil zijn verkrijgbaar via beautydrogist.nl. De Coconut & Baobab Oil Shampoo kost er €14,95. De Avocado & Baobab Oil Conditioner kost eveneens €14,95.

10 reacties op “REVIEW: ELIAH SAHIL SHAMPOO & CONDITIONER”

  1. Mooi producten. Ik ben nog op zoek naar een goede dierproefvrije en natuurlijke shampoo. Grappig dat ik op een ander blog juist las dat ze wél de conditioner nodig had om het haar door te kammen. Dat is dus echt persoonlijk. Fijn om jouw review nog te lezen, want daardoor had ik ‘m eigenlijk al van mijn lijstje gehaald. Ik heb droog haar, dus kan deze conditioner juist goed gebruiken. Fijne review!
    Marion onlangs geplaatst..It’s Christmas Time TagMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge