web analytics

REVIEW: THE ECO BATH, DETOX EPSOM SALT

Het is koud, het regent en ik ben een beetje verkouden: voor mij drie perfecte redenen voor een warm bad na een lange dag! In mijn vorige artikel zagen jullie al enkel Lush badproducten voorbij komen, maar vandaag ga ik het over badzout hebben. Van The Eco Bath ontving ik een grote bus Detox Epsom Salt badzout!

review the eco bath detox epsom bath salts

Ingrediënten:

  • Magnesiumsulfaat: Een magnisiumzout van zwavelzuur = bitterzout
  • Etherische olie van grapefruit

review the eco bath allnaturals.nl Detox epsom bath salts

Het Detox badzout komt in een enorme kartonnen koker met wel 1 kg product: puur bitterzout met etherische olie. Karton op mijn badrand, hm, niet zo’n geweldig idee, maar de verpakking is alleszins wel milieubewust en recycleerbaar! Epsomzout of bitterzout wordt al eeuwen gebruikt ter ontspanning van vermoeide spieren. Epsom zout heeft een laxerende werking, dus ga je badwater niet opdrinken. Ik schreef al eens eerder over alle eigenschappen van epsom zout, dat artikel kan je hier teruglezen.

review epsom detox badzout allnaturals.nl the eco bath

In de koker zit het badzout in een plastic zak, zo is het beter beschermd tegen vocht. Ik gooi een paar scheppen van het badzout in het badwater en ga er dan in zitten. Het zout lost vrij snel op, maar van de geur is niet zo veel te merken. Een bad vind ik sowieso ontspannend en ik vind het fijn om te weten welke positieve eigenschappen het badzout kan hebben voor mijn huid.

review the eco bath detox bath salts

Dit is een fantastisch product voor mensen die last hebben van pijnlijke spieren of die hun lichaam even een mini-detox willen geven. The Eco Bath produceert op milieuvriendelijke wijze en ook de verpakking is volledig recycleerbaar. Zo’n doos van 1 kg kost €12,95 euro en is te verkrijgen via AllNaturals.nl.

Dit badzout is naast Detox, ook verkrijgbaar in Balans, Eczeem & Psoriasis, Huidverzorgend, Relax, Spierkramp & Gewrichtspijn, Verfrissend en Standaard.

Gebruik jij nog wel eens badzout?

Gerelateerde Artikelen

shampoo bar

REVIEW: LUSH SHAMPOO BARS

review I+M hydro perform aqua boost

REVIEW I+M HYDRO PERFORM

8 reacties op “REVIEW: THE ECO BATH, DETOX EPSOM SALT”

  1. Oh lekker! Dit zou ik voor mijn huid en ter ontspanning wel kunnen gebruiken :-) Ik moet zeggen dat ik het normaal niet zo op badzout heb, maar dit klinkt heel fijn!

Geef een reactie

CommentLuv badge