web analytics

REVIEW: E.L.F. NEW MINERAL BLUSHES

De minerale lijn van Eyes Lips Face is hier al regelmatig voorbij gekomen en in mijn badkamer staan een aantal producten uit de lijn die ik erg graag gebruik. Nieuw in het gamma zijn vier minerale blushes. Ik testte ze uit!

review ELF new mineral blushes eyes lips face

Ingrediënten Mineral Blush:

Mica, Talc, Zinc Stearate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Silica, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopheryl Acetate (Ve). MAY CONTAIN: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Manganese Violet (CI 77742).

review elf mineral blush eyes lips face

Zoals alle producten van de minerale lijn, komen ook deze blushes in simpele, kartonnen verpakkingen. De kleur is onmiddellijk te herkennen aan de streep bovenaan en ook op de zijkant hangt een sticker met de naam van het product. Ik vind deze verpakking mooi strak en handig! Ik ontving de vier nieuwe kleuren: Cabo Cabana, Jet Setter, Sweet Retreat en Wanderlust.

review elf mineral blush cabo cabana jet setter sweet retreat wanderlust

In de doosjes zitten de ronde blushes in een zwarte plastic verpakking met doorzichtige bovenkant. Ze zijn zo gemakkelijk stapelbaar en je ziet meteen welke kleur je vast hebt.

De ingrediënten zien er goed uit: druivenpitolie, mineralen zoals titanium dioxide en mica en vitamine E. Er zit ook talk en minerale olie in de blush, beide ingrediënten kunnen puistjes veroorzaken als je daar snel last van hebt. Zelf heb ik dat met deze blushes niet ervaren.

review elf mineral blush eyes lips face

Cabo Cabana is een oranje-bruine kleur met vrij grove, gouden glitters. Deze kleur was meteen mijn minst favoriete van de vier.

Jet Setter is een mooie oudroze kleur zonder glitter.

Sweet Retreat is voor mij eigenlijk te licht, maar is erg goed geschikt voor iemand met een lichte huidkleur. Ook hier geen glittertjes.

Wanderlust is mijn favoriet: een mooie bessenkleur met héél lichte shimmer (valt niet op op je huid).

review elf mineral blush eyes lips face

Van links naar rechts: Cabo Cabana, Jet Setter, Sweet Retreat en Wanderlust.

Je ziet meteen dat Sweet Retreat te licht voor me is en dat Cabo Cabana me niet zal staan. Tijd om dat te testen op mijn gezicht!

review eyes lips face mineral blush

Op de linkse foto zie je Cabo Cabana, niet mijn kleur! Rechts draag ik Jet Setter, een mooie oudroze kleur die ik graag draag.

review eyes lips face mineral blush

Sweet Retreat valt een beetje weg op mijn huid, misschien dat deze in de winter beter bij mijn huidkleur zal passen. Rechts draag ik Wanderlust, deze is heel erg gepigmenteerd, dus even opletten bij het aanbrengen.

minerale blush elf eyes lips face

De Minerale Blushes van E.L.F. zijn erg goed gepigmenteerd, maar een beetje poederig. Op bovenstaande foto zie je Cabo Cabana na een paar vegen met mijn blushkwast. Ze brengen gemakkelijk aan en blenden ook goed, iets wat ik erg belangrijk vind bij een blush. De kleuren zijn erg gevarieerd dus er zit voor ieder wat wils bij. Mijn favoriet is Wanderlust!

De nieuwe minerale blushes van Eyes Lips Face zijn te verkrijgen op hun website. Elke blush kost 6 euro en bevat 4 gram, een prima prijsje!

31 reacties op “REVIEW: E.L.F. NEW MINERAL BLUSHES”

    1. Ik ben altijd een beetje panisch met blush omdat het zo snel te veel kan zijn :) Ik heb ze dus ook erg subtiel aangebracht! Misschien een beetje té subtiel voor de foto’s… Ik kan je alleszins verzekeren dat ze goed gepigmenteerd zijn :)

Geef een reactie

CommentLuv badge