web analytics

REVIEW DR HAUSCHKA AMANDEL BAD

Dr. Hauschka is één van mijn favoriete merken als het op verzorging aankomt. De verschillende producten bevatten lekker veel verzorgende en natuurlijke ingrediënten en werken meestal erg goed. Het laatste product dat ik uitprobeerde is Amandel Bad, een badolie.

review dr hauschka bad olie amandel_1

Ingrediënten Dr Hauschka Amandel Bad:

Sulfated Castor Oil, Glycerin, Alcohol, Fragrance (uit etherische olie), Limonene, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citronellol, Linalool, Geraniol, Farnesol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Citral.

review dr hauschka bad olie amandel

Ook typisch Dr. Hauschka is de toegevoegde alcohol. In dit product is alcohol toegevoegd voor zijn emulgerende capaciteit en om de houdbaarheid te verlengen. Ik vind dat vaak een beetje jammer, maar in een badolie maakt het niet zo veel uit. Voeg een paar dopjes toe aan je badwater en je ruikt meteen de heerlijke marsepeingeur opstijgen. Amandel Bad ruikt lekker zacht en warm en zo voelt het product ook aan op de huid. Na een bad met dit product voelt je huid zacht en gehydrateerd aan.

Een flesje Amandel Bad van 100ml kost €14,95, een klein flesje van 10ml kost €2,55. De producten van Dr. Hauschka zijn verkrijgbaar bij verschillende (natuur)winkels en online.

Één reactie op “REVIEW DR HAUSCHKA AMANDEL BAD”

Geef een reactie

CommentLuv badge