web analytics

REVIEW: COLOURWELL SHAMPOO & CONDITIONER

Van Colourwell had ik eerder nog nooit gehoord, maar toen er een pakketje in de brievenbus zat met twee natuurlijke mascara’s (review) en een shampoo & conditioner was ik toch erg benieuwd! Na een aantal weken gebruik, heb ik een review voor je klaar.

review colourwell shampoo conditioner

Ingrediënten Natural Shampoo:

Botanical Extract of Phyllanthus emblica (Amla fruit extract)*, Spindus mukorossi (Reetha fruit extract)*, Acacia concinna (Shikakai extract)*, Lawsonia inermis (Henna)* in Purified Water, Cocamidopropyl Betaine* (Reiniger uit kokosolie) Citric acid (citroenzuur), PEG-150 Distearate (emulgator), Decyl Glucoside (reiniger uit kokosolie), Sodium Chloride (zout), Hydroxyethyl Cellulose (verdikkingsmiddel), Retinyl  Palmitate (vitamine A), Tocopheryl Acetate (vitamine E), DMDM Hydantion (bewaarmiddel, Capryl Glycol (bewaarmiddel), Caprylhydroxamic Acid (bewaarmiddel), Fragrance. *organically

Ingrediënten Natural Conditioner:

Botanical extract of Eclepta alba (Bhringraj extract)* in purified water, hexadecanol (vette vorm van alcohol, verzachtend en emulgator), Emulsifying Wax (emulgator), PEG-150 Distearate (emulgator), Isopropyl Palmitate (verdikkingsmiddel, verzachtend), Almond Oil (amandelolie), Wheat germ Oil (tarwekiemolie), Aloe Vera,Citric acid (citroenzuur), DMDM Hydantion (bewaarmiddel), Sodium chloride (zout), Capryl Glycol (bewaarmiddel), Caprylhydroxamic Acid (bewaarmiddel uit kokos), Fragrance. *organically

review colourwell shampoo conditioner natural

De producten van Colourwell beweren natuurlijk te zijn en te zien aan de ingrediëntenlijst is dat ook ongeveer het geval – het hangt er een beetje van af wat je onder ‘natuurlijk’ verstaat. De Shampoo en Conditioner komen in plastic flessen met klikdop. De verpakking is degelijk en handig, maar niet super spannend. (Niet dat ik dat verwacht van haarproducten hoor!)

review colourwell shampoo conditioner

De Natural Shampoo ruikt lekker fris en zacht, maar de geur blijft niet lang in je haar hangen. De shampoo schuimt gemakkelijk en is vrij zuinig in gebruik. Tijdens het uitspoelen, voelt mijn haar niet zo stroef aan als bij andere natuurlijke shampoo’s soms het geval is. Wanneer ik geen conditioner gebruik, voelt mijn haar bovenaan goed aan (zacht en schoon), maar mijn haarpunten kunnen wel wat extra verzorging gebruiken.

review colourwell shampoo conditioner

Tijd voor conditioner dus! De Colourwell Natural Conditioner is vrij dik van textuur en ruikt naar exotische witte bloemen. Ook bij dit product blijft de geur niet lang in je haar hangen. De conditioner verdeelt gemakkelijk door je haar en ook de verzorgende eigenschappen van deze Conditioner vind ik prima! Zoals ik verwacht, maakt hij mijn haar glad, makkelijk doorkambaar en goed gevoed.

review colourwell shampoo conditioner

Ik ben aangenaam verrast door de producten van Colourwell! Zowel de shampoo als de conditioner zijn erg fijn in gebruik en ook zuinig. Ook wanneer je gekleurd haar hebt, zouden deze producten ideaal zijn omdat ze geen agressieve reinigers bevatten, maar wel lekker verzorgende ingrediënten.

De Natural Shampoo en Natural Conditioner van Colourwell zijn te koop op hun webshop. De Shampoo (250 ml) kost €12,95, net zoals de Conditioner (250 ml). Als je nu beide producten koopt, krijg je er een haarkleuring bovenop!

Gerelateerde Artikelen

NO WORDS

7 reacties op “REVIEW: COLOURWELL SHAMPOO & CONDITIONER”

Geef een reactie

CommentLuv badge