web analytics

REVIEW CLAY & GLOW COOLING EYE CREAM

Na een hele lange periode van weinig slaap, gaan onze nachten een stuk beter na Iza’s eerste verjaardag (hout vasthouden). De wallen die ik heb opgebouwd, hebben alleszins nog wat werk nodig, als moeder zie je er nu eenmaal altijd moe uit blijkbaar. De Cooling Eye Cream van Clay & Glow die hier in de bus viel, was dus meer dan welkom. Zowel mijn vriend als ik hebben hem uitvoerig uitgeprobeerd!

Review Clay & Glow Cooling Eye Cream

Ingrediënten Clay & Glow Cooling Eye Cream:

Warer, Glycerine, Shea Boter, Zonnebloemolie, Avocado olie, Cetearyl Olivaat, Sorbitaan Olivaat, Arganolie, 3-O-Ethyl Vitamine C, Vitamine E, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-7 Hcl, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, N-Hydroxysuccinimide, Rozenbottelolie, Chrysine, Xanthaangom (verdikkingsmiddel), Fenoxyethanol (bewaarmiddel, bekend allergeen, kan zorgen voor irritatie en een droge huid), Ethylhexylglycerine (bewaarmiddel, vochtinbrengend).

Review Clay & Glow Cooling Eye Cream

Eerst en vooral moeten we het over de verpakking hebben, want die is echt opvallend! De tube Cooling Eye Cream komt in een stevige kartonnen doos, in een ingefreesde mousse en met een spiegeltje! Geen idee wie zo’n doosje meeneemt op verplaatsing, maar het kan dus wel. Heel erg luxe, maar wel wat overdadig voor een oogcrème.

De tube zelf heeft een metalen dispenser die koel aanvoelt en erg fijn is om te gebruiken. Door koude kan je wallen een stukje verkleinen, de vochtophoping trekt dan namelijk weg, waardoor je wallen minder puffy zijn.

Review Clay & Glow Cooling Eye Cream

De crème zelf bevat enkele fijne, natuurlijke boters en oliën die vochtinbrengend werken. De masserende beweging zorgt voor een betere afvoer van vocht, waardoor donkere kringen en wallen verminderen. Je hebt van de crème maar een heel klein beetje nodig en hij trekt snel in, waardoor je hem prima onder make-up kunt gebruiken.

De anti-rimpel werking vind ik moeilijk om te beoordelen, maar ik geloof gerust dat sheaboter en de andere plantaardige oliën (vb rozenbottelolie) een positieve invloed hebben op het bestrijden van rimpels.

De Cooling Eye Cream van Clay & Glow is verkrijgbaar bij Ici Paris XL en kost je €24,95. Met een tube van 15 ml kom je een hele poos toe!

Geef een reactie

CommentLuv badge