web analytics

REVIEW CHARWHITE TEETH WHITENER

Mooie, witte tanden, wie wil dat nu niet? Maar chemische bleekmiddelen die je tanden gevoelig en pijnlijk achterlaten wil ik liever niet gebruiken. Gelukkig kan je je tanden ook witter maken op een natuurlijke manier! Ik probeerde Charwhite uit, een natuurlijke teeth whitener op basis van geactiveerde houtskool uit kokosnootdoppen.

review charwhite natural teeth whitener

Ingrediënten Charwhite:

Charcoal Powder (actieve houtskool poeder uit kokosnoot), Bentonite (bentoniet klei), Citrus Aurantium Dulcis Peel Powder (Sinaasappelschilpoeder), Mentha Piperita Leaf (Munt)

review charwhite natural teeth whitener

Je ziet het meteen aan de ingrediëntenlijst: dit product is PUUR! Ik wil mijn tandglazuur niet aantasten en wil dan ook zeker geen producten gebruiken die agressief of schurend zijn, dus dat wou ik eerst even nagaan. Gelukkig is het poeder van Charwhite erg zacht. Je doopt je tandenborstel in het poeder en met dat poeder poets je gewoon je tanden. Je mag het zelfs elke dag gebruiken en met zo’n potje kan je ongeveer 150 keer je tanden poetsen.

review charwhite natural teeth whitener

Tijd om het uit te proberen. Het poeder is gitzwart en ruikt nergens naar. Ook tijdens het poetsen merk ik niks van rare smaakjes, maar het ziet er natuurlijk gek uit, dat zwarte. Uiteraard heb je geen schuim wanneer je je tanden poetst met Charwhite. Ik merk ook geen krassende korreltjes, dus met dat tandglazuur zit het wel goed.

review charwhite natural teeth whitener

Ik gebruik Charwhite niet dagelijks, omdat het best even duurt voor je goed gepoetst hebt en je al het zwart weer uit je mond gespoeld hebt. Na een paar weken uitproberen zie ik wel degelijk resultaat! Mijn tanden voelen schoon aan en hebben precies een iets wittere tint. Een heel groot verschil is het niet, maar wel meer dan ik ooit met enige Whitening tandpasta heb kunnen bereiken.

review charwhite natural teeth whitener

Charwhite is een erg fijn middel voor mensen wiens tanden gelig zijn geworden door het roken, door koffie of door andere aanslag op je tanden. Een potje van 50 ml kost €34,95 en daarmee kan je 150 keer je tanden poetsen, dus het is erg zuinig in gebruik. Je vindt Charwhite op de webshop van Solobiomooi.

7 reacties op “REVIEW CHARWHITE TEETH WHITENER”

  1. Dat moet zooo raar zijn haha, helemaal zwarte tanden. Het lijkt me niet heel aangenaam voelen maar opzich kan ik me best inbeelden dat het werkt. Zelf plan ik momenteel om mijn tanden in één keertje eens te laten bleken, maar dit is vast een ‘gezonder’ (voor de tanden en het tandvlees dan) alternatief ;-) X

  2. Haha.. dit wil ik ook wel eens proberen. Lijkt wel echt super gek zo’n zwart bekkie, maar als het helpt, waarom niet?!?!? Maar eerste reactie was wel… he gatver, dat moet vast hartstikke vies zijn, maar zo te lezen niet dus ;p

  3. Oooh dit ga ik eens proberen! Ik heb érg veel aanslag op mijn tanden hoewel ik niet rook en maar weinig koffie drinkt (combinatie van genen en gezondheidsproblemen denk ik) en ik voel me er de laatste tijd echt oncomfortabel bij.

Geef een reactie

CommentLuv badge