web analytics

REVIEW CATTIER-PARIS DEODORANT SPRAY

Cattier-Paris is één van mijn favoriete natuurlijke merken. Hun ingrediënten zijn altijd top, het merk is bijna helemaal natuurlijk en biologisch en de werking van de producten is altijd erg goed. Nieuw in het gamma is een deodorant spray. Met de warme dagen afgelopen tijd heb ik deze uitgebreid kunnen testen!

review cattier paris deodorant spray

Ingrediënten Cattier-Paris Deodorant Spray:

Aqua, Alcohol, Hamamelis Virginiana Water, Glycerin, Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Polyglyceryl-10 Laurate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Lactic Acid, Citronellol, Eugenol, Limonene.

review cattier-paris deodorant spray

De Deodorant Spray van Cattier-Paris bevat geen aluminium (lees hier waarom ik dat liever vermijd), maar wel alcohol. Alcohol kan een uitdrogend en irriterend effect hebben, maar gelukkig heb ik daar niks van gemerkt. Verder zorgt toverhazelaar voor het samentrekken van de huid, waardoor je minder zweet. Glycerine en aloë vera verzorgen je huid. De geur van de spray vind ik alvast heerlijk: zacht en uniseks met een vleugje patchouli.

Aangezien het een spray is, dacht ik even dat er een drijfgas in zou zitten. Gelukkig is dat niet het geval! Helaas is deze deodorant niet werkzaam genoeg voor mij. Ik zweet vrij snel en hou dus van wat meer bescherming. Op een normale dag moet ik dus even bijsprayen rond de middag, op een hete dag al wat sneller. Ik gebruik dus graag een stevigere deodorant ’s morgens en hou deze van Cattier-Paris in mijn tas om gedurende de dag even op de frissen.

review cattier-paris deodorant spray

Ik ben aangenaam verrast door de geur en werking van deze nieuwe deodorant spray, maar op warme dagen gebruik ik toch liever een andere deodorant. De spray stop ik standaard in mijn tas voor opfrissing gedurende de dag. De nieuwe Cattier-Paris Deodorant Spray is vanaf juni 2016 verkrijgbaar bij Di, verschillende natuurwinkels en online via de website, hij kost € 7.99 voor 100 ml.

6 reacties op “REVIEW CATTIER-PARIS DEODORANT SPRAY”

  1. Ik heb hem ook mogen testen en vond hem echt super. Voor mij is hij wel voldoende, maar dat is inderdaad anders van persoon tot persoon. De geur is inderdaad zalig en die frisse verneveling ipv drijfgas voelt heerlijk aan.
    Nu nog tijd vinden om dat ook eens op de blog te zetten (met dank aan de tijdslorpende baby op mijn schoot) ☺
    Kim onlangs geplaatst..Warm aanbevolen: een uniek geboortekaartjeMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge