web analytics

REVIEW: CATTIER-PARIS, BEAUTY TRAVELSET

Voor zowel korte als lange reisjes: het is altijd handig om enkele reisverpakkingen in huis te hebben. Ze nemen minder plaats in, zijn vaak voorzien op lekken en bevatten toch de goede kwaliteit die je gewend bent. Ik ging 3 dagen weg en nam de Beauty Travelset van Cattier-Paris mee!

/

cattier-paris beauty travelset

/

/

Inhoud:

  • Reinigende micellaire oplossing: Perle d’Eau
  • Hydraterende dagcrème: Élixir Végétal
  • Masker met roze klei

/

Het masker nam ik niet mee (ik ging naar een festival, nu niet precies de plek waar je op je gemakje een maskertje aanbrengt), maar testte ik als eerste als ik thuis was. Het masker met roze klei is perfect voor de gevoelige huid en komt in een tube van 40 ml. Daar kan je minstens 5 keer gebruik van maken, schat ik! Het masker ruikt kruidig, maar niet vervelend en het is ook geen sterke geur. Het is de bedoeling dat je een dikke laag aanbrengt op je gezicht en hals en dit weer na 10 minuten afspoelt met lauw water. Na gebruik is mijn huid lekker schoon en zacht, echt wat ik verwacht van een kleimasker. Erg fijn!

/

cattier-paris beauty travelset

/

De micellaire oplossing Perle d’Eau komt in een klein flesje van 50 ml met draaidop. Ik hou enorm van miccelaire reinigers omdat ze zo zacht zijn voor de huid en toch grondig reinigen. Ook deze werkt erg goed voor mijn huid en make-up is in geen tijd verdwenen. Jammer dat het flesje zo klein is, want hier wil ik meer van! Al heb je zeker genoeg mee als je 2 weken op reis gaat.

/

cattier-paris travelset beauty

/

Als laatste vinden we nog een lichte dagcrème in het kleine toilettasje: Élixir Végétal. Deze dagcrème komt in een tube van 15 ml en heeft een handig ‘doseertuutje’. Deze crème is perfect voor de normale en gecombineerde huid. Hij trekt razendsnel in en laat mijn huid gevoed achter zonder te glimmen. De dagcrème is wel erg lopend, dus opletten wanneer je de dop er af draait.

/

cattier-paris beauty travelset

/

In het algemeen ben ik erg tevreden over deze travelset van Cattier-Paris. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, de ingrediënten zijn erg fijn en de hoeveelheden zijn perfect, zelfs voor een langere reis (of een korte, alle producten kunnen mee in de handbagage). Voor de prijs van 8,99 euro kan je echt niet sukkelen en ik twijfel er dan ook niet aan dat ik deze set opnieuw zal kopen.

De producten van Cattier-Paris zijn online te koop, maar vind je ook vaak bij de Essenza (De Tuinen) in je buurt.

/

Gerelateerde Artikelen

review dabba organic oil flower water

REVIEW DABBA CHAMOMILE

8 reacties op “REVIEW: CATTIER-PARIS, BEAUTY TRAVELSET”

  1. Dit lijken me erg fijne producten! Ik ben nog op zoek naar reisproducten van goede kwaliteit om mee op vakantie te nemen. Online is hij niet meer te verkrijgen in de link die je erbij hebt gezet, maar ik ga er eens op letten of ze hem in de Essenza bij ons hebben
    Charlotte onlangs geplaatst..Saturday = Spam-day!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge