web analytics

REVIEW: BOHO NATURAL MAKE UP

Een hele tijd terug liep ik tegen het natuurlijke make-up merk BoHo aan. Het merk heeft een groot aanbod aan nagellakjes, lipstick, oogschaduw, poeder en nog veel meer. Ik probeerde een lakje, lipstick en wenkbrauwpotlood uit.

review boho natural make up bo.ho

Nagellak in Plume

BoHo staat vooral bekend om de prachtige nagellakjes is verschillende leuke kleuren. De nagellak van Boho is vegan en 7 Free. Zo bevat de nagellak geen tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene en kamfer. Leuk natuurlijk wanneer je deze stofjes liever vermijdt!

review boho nagellak plume

Elk lakje bevat 5 ml, niet erg veel, maar zeker genoeg (want eerlijk, wie maakt ooit echt een lakje op?). Plume is een erg mooi nude-roze kleurtje dat perfect dekt in twee laagjes. Geen streperig gedoe, maar een mooi en glanzend resultaat. Deze nagellak blijft drie dagen perfect zitten, voor mij een hele prestatie!

review boho nagellak plume

Wenkbrauwpotlood 02 Chatain

Ik was al even op goed naar een fijn wenkbrauwpotlood met goede ingrediënten. Een kleur kiezen via het internet is niet altijd eenvoudig, maar 02 Chatain past eigenlijk perfect bij mijn haarkleur! De kleur is niet te geel of rood en blijft de hele dag goed zitten. Het potlood is lekker scherp en ook gemakkelijk zelf bij te slijpen. Aan de andere kant van het potlood vind je een wenkbrauwborsteltje, handig!

review boho make up

Lipstick 108 Litchi

Litchi lijkt op de site een donkerrode kleur te zijn, maar heeft eigenlijk echt een litchikleur: oudroze met een vleugje koraal. De lipstick is vrij romig, maar blijft goed zitten. Zoals je op de foto’s kan zien worden eventuele velletjes (die ik helaas heb) niet benadrukt. De lipstick gaat ook niet in de lijntjes kruipen. Even bijwerken na een hapje of drankje is wel aan te raden.

review boho lipstick litchi

Het wenkbrauwpotlood behoort inmiddels tot mijn dagelijkse routine en ook het nagellakje heb ik al vaak gedragen. De lipstick is heerlijk, maar de kleur staat me niet zo heel goed vind ik. Al bij al ben ik erg te spreken over de kwaliteit van deze producten! Het mooie is dat ze ook lekker betaalbaar blijven. Een Nagellakje van Boho kost je €5,95, het Wenkbrauwpotlood kost €6,80 en voor een Lipstick betaal je €9,95. Klinkt goed, nee?

 

Gerelateerde Artikelen

review pfb vanish ingegroeide haren

REVIEW: PFB VANISH

12 reacties op “REVIEW: BOHO NATURAL MAKE UP”

  1. Bo-Ho heeft ontzettend fijne producten. Van hun nagellak ben ik vooral fan, deze bestaat voor het grootste deel uit natuurlijke ingrediënten en heeft dezelfde kwaliteit als normale chemische nagellak, echt top! De lipstick vind ik ook erg mooi. Ik denk dat ik deze kleur de volgende kleur uitprobeer, op dit moment heb ik capucine van Bo-Ho wat een prachtige oudroze kleur is.
    Deb onlangs geplaatst..Essie Lapiz of Luxury, een serene blauwe kleurMy Profile

  2. Tof dat je producten van Boho reviewt! Ik ben de laatste tijd mijn ‘gewone’ makeup aan het verkopen en wil groene/organic makeup aanschaffen. Deze review helpt me alvast wat op weg!

  3. Ik stond dit weekend nog met een lakje van BoHo in mijn handen, maar ik heb het uiteindelijk niet gekocht omdat ik probeer te minimaliseren en ik de lak op dit moment niet nodig heb. Zodra een van mijn twee lakjes op is ga ik deze echt eens uitproberen. Ik vind die lipkleur écht heel mooi, maar het is inderdaad wel een kleurtje dat je moet staan. Zelf heb ik dit weekend de Fluid & Green foundation van BoHo gekocht, vandaag voor het eerst gebruikt en ben er tevreden. Fijn merk is het volgens mij :)
    Galina onlangs geplaatst..Waarom de pH-waarde van cosmetica zo belangrijk isMy Profile

  4. Oh tof, ik ben aan het nadenken om eens zo’n ‘gezonde’ nagellak aan te schaffen, sinds ik ben beginnen lezen over wat er in nagellak kan zitten … Ik ben sowieso enkele jaren geleden gestopt met nagellak dragen omdat ik opeens heel erg gevoelig werd aan de geur en er zelfs misselijk van werd, maar ik begin het toch te missen!

Geef een reactie

CommentLuv badge