web analytics

REVIEW: THE BODY SHOP RED MUSK

De White Musk-geurlijn van The Body Shop is al jaren bekend en groeit langzaam met nieuwe geuren. Vrouwengeuren zijn vaak bloemig of fruitig, maar The Body Shop gooit het met Red Musk over een andere boeg: géén bloemen! Vandaag vertel ik jullie wat meer over dit bijzondere parfum.

review the body shop red musk perfume

Ingrediënten Red Musk Perfume Oil:

Parfum/Fragrance (Fragrance), Hydroxycitronellal (Fragrance Ingredient), Coumarin (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Eugenol (Fragrance Ingredient).

review the body shop red musk

Red Musk is een vrouwengeur zonder bloemen, iets wat zo goed als nooit voorkomt. Het is een kruidige, warme geur die een beetje mannelijk kan lijken. De geurnoten zijn peper, kaneel, tabak en muskus: een mix die vrij zwaar is, maar toch vrouwelijk en elegant ruikt. Parfumeur Corinne Cachen besloot de regels even te veranderen en de bloemen uit de ‘typische vrouwengeur’ te halen. Hoewel de geur vrij uniseks is, zorgt de kaneel voor een subtiel zoete toets.

review the body shop red musk perfume

Wanneer ik de Perfume Oil in mijn goodiebag ontdekte na het event vorige vrijdag, heb ik de geur meteen opgedaan. Red Musk doet me denken aan Spicebomb (de mannenversie van Flowerbomb van Viktor & Rolf). De geur is dus vrij uniseks en ik denk dat mannen deze ook zeker kunnen appreciëren, toch vind ik hem ook geweldig om zelf te dragen. Vooral in de wintermaanden grijp ik snel naar een warm en kruidig parfum. De Perfume Oil brengt gemakkelijk aan, maar de geur blijft maar enkele uren goed hangen. Na een tijdje ruik ik de geur enkel nog wanneer ik erg mijn best doe. Op Fragrantica lees ik dat de Eau De Parfum langer blijft hangen!

Red Musk is echt wel een uniek vrouwenparfum. Benieuwd? Ga vooral zelf even ruiken in de winkel, je zal verbaasd zijn over de heerlijke geur!

Voor 60 ml Red Musk Eau De Parfum betaal je €40, 100 ml kost dan weer €55. De Perfume Oil die ik zelf heb (zonder alcohol!) kost €22,5 voor 30 ml. Je vindt de hele lijn op de webshop van The Body Shop en in de winkels.

Gerelateerde Artikelen

12 reacties op “REVIEW: THE BODY SHOP RED MUSK”

Geef een reactie

CommentLuv badge