web analytics

REVIEW BOC’N ROLL

Voor mijn werk ben ik veel onderweg. Ik heb best een grote handtas, maar toch lijkt het alsof nooit alles er in past. Laptop, map, flesje water, portemonnee, koekje, zakdoekjes, lader én een brooddoos, dat lukt nét niet. Gelukkig heb ik nu een oplossing gevonden die niet alleen plaatsbesparend werkt, maar ook nog eens heerlijk ecologisch is: de Boc’n Roll!

review boc'nroll sandwich wrap eco

De Boc’n Roll is een herbruikbare verpakking voor je lunch. Een wrap, boterhammetjes of een broodje verpak je er zonder moeite in. ’s Avonds was je hem even af met een natte vod of je gooit hem gewoon zo in de wasmand! Een geweldige vervanger van je brooddoos of van een plastic zakje of aluminium verpakking.

review boc'nroll sandwich wrap eco

De Boc’n Roll bestaat langs buiten uit stof. Je kan hem in allerlei leuke, retro kleurtjes kopen, of gewoon simpel in één kleur. Ik koos voor een mintgroene kleur, de eco-variant. De buitenkant is katoen, maar binnenin is de Boc’n Roll bekleed met een BPA-vrije plasticlaag.

review boc'nroll sandwich wrap eco

Je legt er gewoon je boterhammen of broodje in en sluit het geheel met de velcro. Ook leuk: tijdens het eten heb je meteen een placemat! Handig wanneer er geen bord of schone tafel in de buurt is. Als alles op is, schud je de kruimels in de vuilnisbak en neemt je ‘brooddoos’ een stuk minder plaats in in je tas.

review boc'nroll sandwich wrap eco

Ik ben helemaal om! Sinds ik de Boc’n Roll in huis heb, gebruik ik niks anders meer. Ik gebruikte hem al voor wraps, boterhammen en een broodje en alles past er netjes in. De Boc’n Roll is nog nooit open gegaan in mijn tas en ik kan hem telkens netjes schoon maken thuis zodat hij weer klaar is voor de volgende dag. Voor salades is de Boc’n Roll uiteraard minder geschikt en let ook op met je mes, sneetjes in het plastic wil je voorkomen.

De Boc’n Roll ecologische lunchverpakking is te koop via Rolleat.com. De Boc’n Roll Eco Mint (zie foto’s) kost je €8,95 en gaat hééééél lang mee!

Gerelateerde Artikelen

groen tanden poetsen

GROEN TANDEN POETSEN

4 reacties op “REVIEW BOC’N ROLL”

Geef een reactie

CommentLuv badge