web analytics

REVIEW: BM BEAUTY MINERAL FOUNDATION

Een goede foundation vinden, is geen makkelijke opgave. Ik wil iets dat goed dekt, lang op zijn plek blijft, niet glimt, geen puistjes veroorzaakt en er ook nog eens natuurlijk uitziet. Ik probeerde een minerale foundation van BM Beauty uit. Is dit mijn nieuwe holy grail?

review BM beauty foundation en kwast

 

Ingrediënten:

  • Mica: Natuurlijk mineraal dat zorgt voor de kleur
  • Iron oxide: Natuurlijk mineraal die zorgen voor kleur en dekking
  • Zinc oxide: Natuurlijk mineraal dat de huid beschermd tegen zowel UVA- als UVB-stralen
  • Titanium dioxide: Natuurlijk mineraal dat de huid beschermd tegen zowel UVA- als UVB-stralen

 

review BM beauty mineral foundation

De minerale foundation van BM Beauty komt, zoals standaard bij zo’n product, in een plastic potje met schroefdeksel en een dispenser met gaatjes. Door het dichte potje ondersteboven te houden en er enkele keren op te tikken, valt de foundation in het deksel. Met je kwast neem je zo gemakkelijk het poeder op, wel altijd even aftikken!

Ik heb de kleur Naked, de meest universele kleur voor blanke huidjes. Maar BM Beauty heeft nog een hele reeks andere kleuren in het assortiment, van de bleekste tot  donkerdere huidtinten, zowel met gele als roze ondertoon. En kijk even naar de ingrediënten! Verschillende soorten natuurlijke mineralen, niks meer. Heerlijk toch?

 review BM beauty mineral foundation

De foundationkwast die ik gebruik is ook van BM Beauty, het is de Foundation Brush 121. Deze kwast ligt erg prettig in de hand en is enorm zacht. De haren zitten stevig vast en de kwast neemt poeder gemakkelijk op. De haren zijn trouwens synthetisch!

review BM beauty mineral foundation

Deze twee producten samen geven een mooi, egaal resultaat met een dekking om u tegen te zeggen. Ik was echt erg verbaasd toen ik deze Mineral Foundation voor het eerst gebruikte! Het aanbrengen gaat erg gemakkelijk en de dekking is ook goed op te bouwen. De houdbaarheid van deze foundation is zeker niet slecht, maar tegen de avond toe, merk ik toch wat glimmende zones op (mijn kin vooral).

review BM beauty mineral foundation

En op deze foto’s zie je het effect van de foundation. Ik was echt verbaasd door het resultaat! Zo’n goede dekking en natuurlijk resultaat. Ik ben fan! Links is dus (duidelijk) zonder foundation, in het midden met en rechts met een likje mascara mascara en een toefje blush. Let niet op mijn ochtendgezicht.

De Mineral Foundation en Foundation Brush zijn verkrijgbaar bij de Beautydrogist en kosten beiden €15,95, een mooie prijs voor deze kwalitatieve producten.

Wat vind jij van het resultaat?

Gerelateerde Artikelen

review voyja natural _1

REVIEW VOYA

31 reacties op “REVIEW: BM BEAUTY MINERAL FOUNDATION”

  1. Het resultaat ziet er echt natuurlijk uit! Wat ik me nog wel afvraag is, welk huidtype heb je? Heb zelf een droge/combinatie huid en vind het daarom wel eng om minerale foundation te gebruiken.

    1. Ik heb een gecombineerde/vette huid, als je huid heel droog is, ben je denk ik wel beter met een vloeibare foundation. Als je echt geïnteresseerd bent kan je misschien een sample verpakking aanvragen ergens? Ik weet zeker dat dat gedaan wordt :)

Geef een reactie

CommentLuv badge