web analytics

REVIEW BENECOS SHAMPOO & CONDITIONER

Benecos is een heerlijk betaalbaar, natuurlijk en dierproefvrij merk. Ik probeerde reeds de make-up uit (1, 2 en 3) en ben nu ook helemaal overtuigd door hun haarverzorging. Ik probeerde de Abrikoos Vlierbes Shampoo en Melisse Conditioner uit!

review benecos shampoo conditioner hair

Ingrediënten Benecos Abrikoos Vlierbes Shampoo:

Ingrediënten Benecos Melisse Conditioner:

review benecos shampoo conditioner hair

Na het openen van de tube Abrikoos Vlierbes Shampoo was ik al helemaal om. Deze oranje shampoo ruikt heerlijk fruitig naar abrikoos! De shampoo is vrij lopend en daardoor erg zuinig in gebruik. Ik krijg lekker veel schuim van deze shampoo, iets wat ik niet altijd gewoon ben van natuurlijke haarverzorging. Na het uitspoelen voelt mijn haar schoon en zacht aan. Ik ben erg tevreden!

De Melisse Conditioner heeft een frisse, groene geur. De textuur is typisch conditioner, maar dan zonder siliconen en andere gekke ingrediënten. Ook de conditioner is makkelijk over mijn haar te verdelen en spoelt goed uit. Met de conditioner krijg ik mijn haar veel gemakkelijker in model. Mijn haar voelt licht, zacht en luchtig aan! Geen zware boel, maar gewoon mooi verzorgd haar.

review benecos shampoo conditioner hair

Ik had niet zo veel verwacht van deze budget/natuurlijke haarverzorging, maar ben helemaal overtuigd! De Benecos Abrikoos Vlierbes Shampoo kost slechts €6,95 (200 ml) en ook de Melisse Conditioner kost €6,95 (150 ml). Beide producten zijn verkrijgbaar bij Solobiomooi.nl. Je vindt hier ook andere geuren in het assortiment van Benecos.

4 reacties op “REVIEW BENECOS SHAMPOO & CONDITIONER”

Geef een reactie

CommentLuv badge