web analytics

REVIEW: BENECOS NATURAL MAKE-UP + LOOK

Betaalbare en natuurlijke make-up vinden, is in ons belgenlandje niet altijd eenvoudig. Via SoloBioMooi stootte ik op Benecos, een biologisch make-up merk met heel fijne prijzen! De Benecos productlijn is (op de nagellakken na) volledig BDIH gecertificeerd. Ik testte een lipstick, nagellak, mascara en oogpotlood.

/

review benecos natural make-up

/

/

benecos make up look review nailpolish

/

Benecos Nagellak in Chocolate:

Chocolate is inderdaad een diepbruine chocoladekleur. Heel erg geschikt voor het najaar. Na twee laagjes dekt deze kleur perfect. De formule is niet te dik, waardoor hij gemakkelijk aanbrengt. Ook het borsteltje vind ik erg fijn werken! De formule is vrij van natriumlaurylsulfaat, aardolie, formaldehyde, DBP, tolueen en ftalaten. Een nagellak zal waarschijnlijk nooit 100% natuurlijk zijn, maar deze nagellak is alvast zo natuurlijk als maar kan!

Prijs: 6,85 voor 9 ml.

/

benecos mascara review

/

Benecos Eyeliner in wit:

Een wit oogpotlood werkt perfect om je ogen net iets groter te doen lijken. Dit oogpotlood van Benecos is zacht genoeg om ook op je waterlijn te gebruiken. De kleur is daar erg geschikt voor, aangezien het wit er niet fake uitziet, maar juist erg natuurlijk. De houdbaarheid is uitstekend en voor de prijs van €4,85 hoef je het niet te laten! Ook geschikt voor gevoelige oogjes.

/

Benecos Mascara zwart:

Voor mensen met gevoelige ogen is deze mascara ideaal. Zorgt voor lekker lange wimpers zonder spinnenpootjes te creëren. Prijs: 7,95 euro.

/

benecos lipstick soft coral review

(PS: mijn lip staat langs een kant wat dik wegens een ongelukje, sorry!)

/

Benecos Lipstick Soft Coral:

Een subtiele koraalkleur met een mooie glans. Dit is echt mijn favoriet van alle producten! Glijdt gemakkelijk over de lippen en verzorgd uitstekend. Ik wil alle kleuren! Prijs: 8,25 euro.

/

review benecos make up

/

Alle producten samen zorgen voor een ‘no-make-up’-look. Lekker fris en zomers. Ideaal met warme temperaturen, om er natuurlijk mooi uit te zien.

/

Kende jij Benecos al?

/

Gerelateerde Artikelen

review Lush jungle conditioner

REVIEW: LUSH, JUNGLE

14 reacties op “REVIEW: BENECOS NATURAL MAKE-UP + LOOK”

Geef een reactie

CommentLuv badge