web analytics

REVIEW BE CREATIVE BACKSTAGE EYESHADOW PALETTE

Ik ben niet echt een make-up junkie. Ik heb enkele producten die ik dagelijks gebruik en daarnaast nog een paar mooie palettes en lipsticks voor ‘gelegenheden’, maar niks overdreven. De laatste nieuwkomer in mijn make-up stash is dit prachtige Backstage palette van Be Creative, een Belgisch merk dat helemaal dierproefvrij is!

review-be-creative-backstage-palette-oogschaduw-eyeshadow

Be Creative is een Belgisch merk dat kwalitatieve make-up aanbied voor een betaalbare prijs. Je vindt Be Creative in elke ICI Paris winkel (en online) en gelukkig is het merk dierproefvrij! Het Backstage Eyeshadow Palette komt dit najaar uit en bevat 2 matte kleuren, 10 shimmery kleurtjes en een dubbelzijdige oogschaduw kwast. Perfect voor elke dag, maar ook voor een meer feestelijke look dit eindejaar.

review be creative backstage palette oogschaduw eyeshadow

De eerste twee kleurtjes zijn matte, de overige hebben een mooie shimmer. De samenstelling van het palette is ideaal: zowel nude en bruintinten als wat fellere kleuren zijn aanwezig. Niet alleen handig om te hebben, maar ook geschikt voor elke oogkleur! Vooral het metallic blauw, donkergroen en auberginerood vind ik geweldig.

review be creative backstage palette oogschaduw eyeshadow

De oogschaduw zelf is vrij creamy, waardoor hij mooi aanbrengt en blend. Niet zo veel fall out bij dit palette, awesome! De kleuren blijven lekker intens en de hele dag op hun plek. Zeker met een oogschaduwprimer hoef je je geen zorgen te maken over creasen of smearen van je make-up.

review be creative backstage palette oogschaduw eyeshadow

Goedgekeurd dus! Een mooi, veelzijdig palette met geweldige kleuren. Ook de kwast mag er best wezen: lekker zacht en pakt veel product op.

Het Be Creative Backstage oogschaduw palette vind je vanaf 27 oktober bij ICI Paris XL voor €29,95. Naast dit Backstage Palette zitten er nog een hoop mooie producten in het eindejaarsgamma.

Gerelateerde Artikelen

review-beauty-kitchen-diy-sponge-oil

REVIEW BEAUTY KITCHEN

4 reacties op “REVIEW BE CREATIVE BACKSTAGE EYESHADOW PALETTE”

Geef een reactie

CommentLuv badge