web analytics

REVIEW: BAENSCH, JOJOBA SKIN CARE OIL

Wie mijn blog al langer volgt, weet hoe dol ik ben op natuurlijke olie als huidverzorging. Jojobaolie is uitermate geschikt voor gebruik op je gezicht, ik testte die claim uit met de Jojoba Sea Buckthorn huidolie van Baensch!

review Baensch jojoba sea buckthorn skin care oil

Ingrediënten:

Jojoba olie*, Duindoorn vruchtvleesolie*

(*van biologische teelt)

review baensch skin care oil jojoba sea buckthron

Zoals je aan de ingrediëntenlijst ziet, zitten er geen overbodige ingrediënten in deze huidolie: enkel jojobaolie en olie uit duindoorn. De huidolie komt in een glazen fles van 50 ml met druppelopening. Duindoorn staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen en de mogelijkheid om de huid te beschermen tegen de zon. Duindoorn heeft een werking als antioxidant en gaat zo huidveroudering tegen.

De olie heeft een oranje kleur en een zachte, kruidige geur. Jojoba olie verdeelt gemakkelijk over het gezicht en is erg zuinig in gebruik. Deze olie trekt snel in en is dus ideaal als serum onder je dagcrème. Voor mijn gemengde huid is deze olie voldoende en ik gebruik er dan ook geen crème meer boven. Ik merk dat mijn huid erg zacht en gehydrateerd is. De olie irriteert absoluut niet en verzorgt erg goed!

review baensch skin care oil jojoba sea buckthorn

Het flesje Jojoba Sea Buckthorn huidolie dat ik ontvangen heb via AllNaturals, vind ik niet terug op de site. Wel staat deze lichaamsolie te koop voor €12,50. De ingrediënten zijn hetzelfde!

Ben jij ook zo’n fan van huidolie?

9 reacties op “REVIEW: BAENSCH, JOJOBA SKIN CARE OIL”

Geef een reactie

CommentLuv badge