web analytics

REVIEW: ATTITUDE LOTUS DEODORANT

De laatste tijd heb ik het gevoel dat geen enkele deodorant zijn werk echt goed doet. Daarom ging ik weer op zoek naar een nieuwe en tijdens het kerstcadeautjes shoppen kwam ik de Lotus Deodorant van Attitude tegen. De geur stond me wel aan, dus belandde hij in mijn badkamer!

review attitude deodorant lotus

Ingrediënten Attitude Lotus Deodorant:

Propanediol, Glycerine, Water, Sodium Stearate, Zinc Ricinoleate, Polyglyceryl-3-caprate, Pompelmoes (citrus grandis seed extract), Sucrose cocoate, Maïs (zea mays), Silica, Fragrance, Glyceryl stearate, Sodium bicarbonate, Behenyl alcohol, Ethylhexyglycerin.

Attitude is een volledig vegan merk met ecolabel. De producten zijn dierproefvrij, CO2-neutraal en de verpakkingen kunnen gerecycleerd worden als PET. Een merk naar mijn hart dus!

De Lotus Deodorant komt in een witte plastic tube met twist-up mechanisme. De verpakking is eenvoudig, maar handig. De deodorant is wit van kleur en vrij zacht. Daardoor brengt hij gemakkelijk aan. De geur is heerlijk: bloemig en zoetfris, zonder je parfum te overheersen.

review attitude lotus deodorant

Deze deodorant irriteert mijn oksels niet en werkt écht de hele dag. Daarom ben ik er erg tevreden over! Vaak zijn natuurlijke deodorants niet goed genoeg bij mij. Wanneer je er te veel van aanbrengt, krijgen je oksels een witte waas. Niet overdrijven met smeren dus.

Enige minpunt is dat Attitude niet overal verkrijgbaar is. Ik kocht mijn exemplaar op Kudzu.be, maar ik heb deze nog nooit in de winkel gezien. Ook is dit product niet heel erg zuinig in gebruik.

De Attitude Deodorant kost €6,90 euro en is verkrijgbaar op kudzu.be.

7 reacties op “REVIEW: ATTITUDE LOTUS DEODORANT”

Geef een reactie

CommentLuv badge