web analytics

REVIEW: ARGANIC, PURE MOROCCAN ARGAN OIL

Zoals jullie hier konden lezen, ben ik een fan van arganolie als beautyproduct. Via Arganwinkel.nl ontving ik een pakketje met arganolie van Arganic. Het gaat om pure Marokkaanse arganolie met het Ecocert label. Een review van deze olie kon dan ook niet ontbreken.

/

arganic pure moroccan argan oil

/

/

Allereerst kwamen de 4 flesjes echt heel mooi verpakt. In een grote kartonnen doos (wel veel te groot voor de omvang van het pakketje) zat namelijk nog een mooie houten doos! Deze doos kan je perfect gebruiken om make-up, juwelen of andere frutseltjes op te bergen. In dit houten kistje zaten houtsnippers en de flesjes arganolie. Door de houten snippers overleefden de producten de verzending zonder problemen.

/

arganic pure moroccan argan oil

/

Arganolie voor nagelriemen:

Arganolie kan je goed gebruiken om je nagelriemen in topconditie te houden. De olie trekt snel in waardoor je niet de rest van de dag met vettige vingers rondloopt. Arganolie zorgt ervoor dat mijn nagelriemen niet uitdrogen en het houdt mijn nagels sterk. Ik heb echt het gevoel dat mijn nagels minder snel afbreken sinds ik arganolie dagelijks gebruik!

/

arganic pure moroccan argan oil

/

Arganolie voor je haar:

Ook in je haar heeft arganolie veel goede eigenschappen. Eén pompje van deze olie in mijn haarpunten zorgt voor mooi glanzend en zacht haar. Wanneer je teveel gebruikt, kan je haar er wat vet uitzien. Opletten dus!

/

arganic pure moroccan argan oil

/

De pure arganolie van Arganic heeft een licht nootachtige geur. Wanneer je de olie in je haar gebruikt, ruik je daar helemaal niks meer van. Naast handverzorging en haarproduct kan je arganolie ook puur op je gezicht gebruiken. Zeker wanneer je last hebt van een erg droge huid kan deze olie een oplossing bieden. Ook op je benen is deze olie heerlijk!

/

Met de code SM20ARG krijg je ook 20 procent korting op www.arganwinkel.nl! Een goede reden om deze olie zelf eens uit te proberen.

Zoals je kan zien, ontving ik ook nog 3 kleine samples van 15 ml. Bij 200 Bloglovin’ volgers komt er een leuke winactie waarin deze producten ook zitten!

EDIT: De 200 volgers zijn bereikt! Dankjulliewel allemaal! Ik ben echt heel erg blij :) de winactie komt dit weekend online!

/

Gerelateerde Artikelen

8 reacties op “REVIEW: ARGANIC, PURE MOROCCAN ARGAN OIL”

  1. Wow, wat ben ik blij dat je je blog heb gevonden. Niet makkelijk om groene cosmetica blogs uit Vlanderen te vinden. Ik hoop dat je het niet erg vind als ik je op mijn blogroll bijzet!

    Ik kijk uit naar je volgende posts.

Geef een reactie

CommentLuv badge