web analytics

REVIEW ALTEYA ORGANICS

Toen ik zwanger was, kreeg ik van Alteya enkele producten opgestuurd om uit te proberen, zowel voor mij, als voor de baby. Die baby was er nog niet, dus heb ik de producten voor mezelf erg goed kunnen uittesten. Vandaag een review van het pure rozenwater en de stretch mark oil van Alteya Organics!

review alteya rose water

Alteya Organics Biologisch Bulgaars Rozenwater:

Ingrediënten: 100% puur stoom-gedestilleerd Bulgaarse rose flower water

Ik ben altijd blij als ik een korte ingrediëntenlijst zie. Dit product is helemaal puur en bevat dus enkel rozenwater in een glazen flesje met spraydop.

review alteya rose water

Rozenwater wordt al eeuwenlang gebruikt in huidverzorging (ik schreef er hier al meer over). Rozenwater kalmeert de huid, kan poriën kleiner doen lijken en heeft een mild reinigende werking. Alle huidtypen kunnen rozenwater als toner gebruiken, maar vooral de gevoelige of ouder wordende huid zal er het meeste baat bij hebben.

Alteya Organics Stretch Mark Oil:

Ingrediënten: Sheaboter, Abrikozenputolie, Amandelolie, Macadamiaolie, Hennepolie, Jojoba olie, Rozenbottelolie, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Calendula olie, Tocopherol (Vitamin E), Borago Officinalis (Borage/Starflower) Seed Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Linalool

review alteya

(topfoto, maar ik kan hem natuurlijk niet meer opnieuw maken ;) )

Ook de ingrediëntenlijst van de anti-striae olie ziet er goed uit! De basis is sheaboter (een voedende boter die bekend staat om zijn huidregenererende eigenschappen), aangevuld met enkele voedende oliën, zoals amandel, abrikozenpit, hennep en jojoba. De olie ruikt een beetje nootachtig met daarboven de iets scherpere geur van rozen. Het is een dikke olie die goed uitsmeert en ik heb hem tot het einde van mijn zwangerschap elke dag gebruikt. Het resultaat mag er zijn, want ik heb geen striemen op mijn buik! Of dat nu echt door de olie komt, weet ik niet zeker, maar het heeft er alleszins toe bijgedragen dat mijn buik zacht en gevoed bleef.

Over beide producten van Alteya Organics ben ik erg te spreken. De ingrediënten zijn super en de producten doen hun werk prima! Ook de prijs valt me (voor de puurheid) erg goed mee. De Stretch Mark Oil kost 19,95 euro, het Rozenwater €13,95 voor 200 ml. Een aanrader!

Zelf ook benieuwd? Met de code zolea (in kleine letters) krijg je 10% korting op een bestelling bij www.alteyashop.nl.

Gerelateerde Artikelen

Ray gezichtsverzorging huidverzorging gent

REVIEW RAY GEZICHTSVERZORGING

Geef een reactie

CommentLuv badge