web analytics

REVIEW: ALEPPO NAJEL DEAD SEA MUD

Eén van mijn favoriete natuurlijke producten is een gezichtsmasker. En dan nog liefst een kleimasker! Ideaal om te ontspannen en (meestal) een weldaad voor mijn huid. Nieuw in mijn routine is het Najel Dead Sea Mud masker.

review Najel dead sea mud

Ingrediënten:

Dead Sea Mud, en dat is alles. Hoera!

Het masker van Aleppo Najel komt in een plastic pot met schroefdeksel en een extra beschermend deksel. Ik vind de verpakking een beetje onhandig omdat er steeds klei in de schroefdraad van het deksel terechtkomt, waardoor de pot niet meer goed sluit. Een tube had handiger geweest.

review najel dead sea mud aleppo

Voor je het masker gaat gebruiken, roer je het best even door met een spateltje. De klei zakt namelijk naar de bodem en er komt een waterig laagje bovenaan te drijven. Daarna breng ik een royale laag aan op mijn gezicht. Je kan dit masker trouwens ook op je lichaam gebruiken! Let wel even op met kleine wondjes, door de hoge concentratie zout in dode zee modder kan het masker wat gaan prikken. Meer informatie over Dode Zee modder? Klik!

Na zo’n 15 – 30 minuten is het masker een beetje opgedroogd en spoel ik het af met lauw water. Mijn huid is dan wat rozig, maar zacht en erg schoon zonder trekkerig aan te voelen. Ook heeft mijn huid een gezonde glow.

review najel dead sea mud aleppo

Dit Dead Sea Mud masker doet alles wat ik van een masker verwacht: reiniger, niet irriteren, verzachten en verzorgen. Ik ben fan!

Het Aleppo Najel Dead Sea Mud mask is te koop bij SoloBioMooi in een pot van 150 gram of 400 gram vanaf €7,95.

8 reacties op “REVIEW: ALEPPO NAJEL DEAD SEA MUD”

Geef een reactie

CommentLuv badge