web analytics

REVIEW: ACTION MAKE-UP, MAX MINERAL BLUSH & LIPSTICK

Laatst liep ik weer eens door de Action en kon ik het niet laten om toch nog eens naar de make-up te kijken. Ik schreef al eerder een review over Action make-up en was daar eigenlijk erg tevreden over! De kwaliteit was redelijk en de make-up van MAX is dierproefvrij. Deze keer nam ik twee Mineral Blushes en een pakketje van 2 lipsticks mee naar huis. Benieuwd naar de kwaliteit?

review action make-up blush lipstick mineral

Ingrediënten blush:

Mica, Dimethicone, Silica, Mineral Oil, Magnesion Stearate, 2-Ethylhexyl Palmitate, Zinc Stearate, Petrolatum, Pollybutene, Synthetic Wax, Tocopherol Acetate, Metylparaben, Propylparaben. May contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide, Manganese Violet, Ultramarines.

Ingrediënten lipstick:

Ethylhexyl Palmitate, Squalane, Beeswax, Ceresine, Parraffinum Liquidum, Aloë Vera, Isopropyl Myristate, Tocopherol Acetate, Propylparaben, Perfume. May Contain: een hele hoop kleurstoffen en mica.

review action make-up mineral blush

Laten we beginnen met de Mineral Blush. Deze zit in een strak, zwart, kartonnen doosje met witte opdruk. Niet slecht Action! Helaas is het doosje van de blush zelf redelijk krakkemikkig. Geen verpakking om dagelijks zomaar in je tas te gooien dus. Ik kocht de blush in de kleur Pêche (links) en Brun (rechts). De ingrediënten zijn standaard voor een blush: mica (kleur en glans), minerale olie, vitamine E, parabenen, …

review Action mineral blush make-up

Het krakkemikkige doosje bevatte wel nog een verrassing! Onder de blush vind je namelijk nog een compartiment waar een spiegeltje en een borsteltje in zit. Heel erg handig voor onderweg (moest het doosje steviger zijn dan toch). Het borsteltje stelt echt niet veel voor, dus daar zou ik het niet voor doen. Ik maakte ook 2 swatches op mijn gezicht, maar laten we zeggen dat die mislukt zijn. (Als je ze toch wil zien, klik hier. Je ziet Brun links en Pêche rechts.) De pigmentatie is nochtans wel erg goed. Jammer genoeg zijn de blushes erg poederig.

Review Action MAX make-up lipsticks

Gaan we over naar de lipsticks. Deze komen in setjes van twee. Ik koos voor de kleuren Rose Red en Cranberry. Dat leken me twee lekker winterse kleuren. De verpakking is wederom niet zo geweldig, voelt goedkoop aan en ziet er ook zo uit. De ingrediënten zijn ook niet geweldig, maar ook niet enorm slecht. Ik zie bijenwas, minerale olie, aloë vera, vitamine E, parabenen, parfum, …

review action MAX make-up lipstick

Gelukkig zijn de kleuren wél echt de moeite! Rose Red is een prachtig donker rozerood en Cranberry is een paarsig bordeaux. Beide lipsticks hebben een romige structuur en zijn zeker voldoende gepigmenteerd. Ze brengen zo gemakkelijk aan!

Review Action MAX make-up lipsticks

Helemaal links zie je mijn lippen zonder lipstick. In het midden draag ik Rose Red en rechts draag ik (een slordig aangebrachte) Cranberry (sorry daarvoor!).

review max action make-up lipstick cranberry

Cranberry is een mooie, chique kleur die erg elegant oogt. Ik had gedacht dat deze me echt niet ging staan, maar dat valt goed mee! De kleur brengt makkelijk aan en moet je na een uur of 3 zeker bijwerken. Ook na een hapje/drankje is bijwerken wel even nodig.

review Action Make-up MAX lipstick Rose Red

Maar Rose Red is toch mijn favoriet! Wat een heerlijke, vrouwelijke kleur is dit. Ook bij deze lipstick geldt hetzelfde: bijwerken na een hapje/drankje is nodig, maar om eerlijk te zijn vind ik dat helemaal niet erg. Voor deze prijs koop ik ze sowieso snel opnieuw!

/

Over de lipsticks van de Action (het merk MAX) ben ik erg te spreken. Ze zijn lekker romig, hebben mooie kleuren en zijn goed gepigmenteerd. De Mineral Blushes zijn helaas niet echt mineral en zijn erg kruimelig. Het pigment is wel goed, maar ik heb veel betere blushes in mijn stash.

De MAX lipsticks en Mineral blushes zijn verkrijgbaar bij de Action. Voor 2 lipsticks betaal je €0,89. Voor één Mineral Blush ben je ook €0,89 kwijt.

25 reacties op “REVIEW: ACTION MAKE-UP, MAX MINERAL BLUSH & LIPSTICK”

  1. Ik gebruik ze ook. Heel graag zelfs ik poeder ze af met een matterende poeder dan blijven ze heeeeel lang zitten. Ik tover daar iedere shimmer lipsrick om in een matte. Ben het er voor het slapen een x vergeten het er af te halen en toen zat het er de volgende ochten nog perfect op.

  2. Ik was echt zoo jaloers op die lippenstift van je (en ook wel je lippen) en heb net heel Amsterdam afgezocht naar een Action. In de action lag er nog 1 verpakking met deze lipsticks in. Meant to be!

  3. Die poeder gebruik ik al een hele tijd, toen het nog in een oude verpakking zat. (ze zijn er wel op vooruit gegaan!) en dat doosje ligt ondertussen helemaal uit elkaar, maar er zit nog heel veel blush in. Want ik doe zo ongelovelijk lang met die blush :)
    Die lippenstiften heb ik ook, in het rood en knal roze, heel fijn vind ik ze. Had ze alleen al-tijd in mijn tas en daar is de verpakking niet geschikt voor en is nu helemaal gebarsten..

  4. Hey die blushes komen mij bekend voor, hihi. Prachtige lipkleuren. Vooral die laatste inderdaad! Vreemd trouwens dat jouw blushes zo kruimelig zijn. Dat heb ik namelijk totaal niet zo ervaren.

  5. Woop, de lipsticks zijn echte plaatjes! Daar had ik al veel over gehoord, maar de switches zijn ook veelbelovend. :) Althans, zeker voor die prijs! De blushes is weer minder, maar still hella cheap. ^^

Geef een reactie

CommentLuv badge