web analytics

REVIEW: A. VOGEL LENTEWEEK

Nu de (meteorologische) lente begonnen is, zit ik weer in mijn hoofd met de lenteschoonmaak. Niet alleen van mijn kot, maar ook van mijn lichaam. Dat komt goed uit, want binnenkort start de Lenteweek met A. Vogel. Ik deed deze lichamelijke schoonmaak iets vroeger en vertel jullie mijn ervaringen.

/

Lenteweek A. Vogel

/

/

” Het is nog heel even wachten, maar binnen enkele weken zijn we eindelijk van die donkere winterdagen verlost. Op 21 maart begint de lente en dat is traditioneel de ideale tijd om het lichaam te zuiveren. A.Vogel helpt je om bruisend aan het voorjaar te beginnen dankzij zijn lenteweek. Zuiver je lichaam in één week en start het voorjaar vol energie. De lenteweek bestaat uit drie pijlers: gezonde voeding, voldoende drinken en een vitale levenswijze. A.Vogel begeleidt je gratis naar een fitter en gezonder lichaam via zijn lenteweeknieuwsbrief. “

/

Dat las ik op de website. Van 18 tot 24 maart krijg je dagelijks tips in je mailbox, gaande van voedingsadvies en recepten, tot bewegingstips en relaxatietechnieken. Er wordt zelfs een verwendag ingelast, pure me-time dus!

Zelf startte ik opnieuw met hardlopen en begon ik met de 3 voedingssuplementen: Molkosan, Probioticum en Boldocynara forte.

/

review lenteweek A. Vogel

/

Inhoud lenteweekpakket (te bestellen via de webshop  – het lenteweekpakket zal uitzonderlijk verkrijgbaar zijn voor € 25, gratis verzending.):

  • Molkosan: ondersteunt de darmflora en bevordert de spijsvertering – € 5,49 voor 200ml
  • Boldocynara forte: bij een opgeblazen gevoel – € 9,95 voor 80 tabletten
  • Aciforce Probioticum: voor een gezonde darmflora – € 10,95 voor 7 zakjes

/

Molkosan zuivert je lichaam en helpt je afvallen. Hoofdingrediënt is gezuiverde en geconcentreerde melkwei van verse Zwitserse alpenmelk. Ook bevat Molkosan geen suikers. Dit product bestaat al meer dan 55 jaar! Het product zelf lijkt op water. Toegegeven: erg lekker is het niet, maar de smaak went snel.

Boldocynara Forte helpt een opgeblazen gevoel te bestrijden. Het ondersteunt namelijk de functie van de lever en de gal. Dat komt doordat Boldocynara forte een krachtige concentratie artisjok (Cynara scolymus) bevat: een plant die erom bekend staat de spijsvertering goed te ondersteunen. Of het product ook echt effect heeft, weet ik niet onmiddellijk, al moet ik wel toegeven dat ik nog af en toe last heb van een bol etensbuikje (voedselbaby, anyone?).

Aciforce Probioticum bevat nuttige micro-organismen die de darmflora versterken waardoor je ook een betere weerstand zou hebben. Jammer dat dit poeder ook geen erg lekkere smaak heeft. Eerlijk: het is viezer dan Molkosan.

/

review lenteweek A Vogel

/

Persoonlijk ben ik wel erg tevreden over deze producten, al geloof ik niet dat je na zo’n korte periode ook echt resultaten kan waarnemen. En of het nu aan dat ‘beter’ weer ligt, aan het heerlijke hardlopen of aan A. Vogel, ik voel me de laatste tijd inderdaad opgewekter (vitaliteit?).

/

Ook deelnemen aan de lenteweek? Je kan je inschrijven via de website van A. Vogel.

/

8 reacties op “REVIEW: A. VOGEL LENTEWEEK”

  1. Die molosan heb ik ook geprobeerd, maar ik kon niet wennen aan de smaak. Ik ging er al van kokhalzen als ik het rook op een gegeven moment.

  2. Boldocynara Forte, dat ga ik proberen! Ik word soms zo gek van mijn opgezwollen buik. Mijn buik is een beetje moeilijk, als ik iets geks heb gegeten lijkt het soms wel alsof ik zwanger ben :( Ik zou het hele pakketje ook wel willen bestellen maar ik vind 25 euro weer een beetje aan de prijzige kant. Ik ga er in ieder geval even over nadenken, bedankt voor de tip.
    Iris onlangs geplaatst..Komt een meisje bij de psychiaterMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge