web analytics

PURE RELAXATIE IN HET PILLOWS GRAND HOTEL REYLOF!

Als ik denk aan Thomas Cook dan denk ik aan vakanties in het buitenland met alles er op en er aan, maar wist je dat ze ook veel hotels in België aanbieden? Ik mocht een paar uurtjes genieten van de welles in het Pillows Grand Hotel Reylof in Gent!

massage Sandton Grand Hotel Reylof

sandton grand hotel reylof gent

Ik was een beetje te vroeg zodat ik nog de tijd had om enkele foto’s te maken (en om eventueel verloren te rijden). Het hotel ligt dicht bij het Sint-Michielsplein en is gemakkelijk bereikbaar. Het ligt aan een vrij drukke baan, maar eenmaal binnen was daar niks meer van te merken. Dit is echt een stijlvol, luxueus hotel zeg!

sandton grand hotel reylof gent

Ik mocht meteen doorlopen naar de wellness, die ligt achter het hotel. De binnentuin is echt wel een oase van rust! Op een gegeven moment schrok ik van een luid kraaiende kraai, zo rustig was het daar.

Volgens mij is het hier ideaal vertoeven als het een beetje mooi weer is. Door de grote ramen zie je het zwembad van de wellness. Er is ook een fitnessruimte, stoombad, sauna, douches, en zo voort.

Ik was er klaar voor! Ik kreeg een full-body scrub en een full-body massage van een uur. Zalig!

sandton grand hotel reylof gent massage wellness

De behandeling was echt heerlijk! De masseuze had ongeveer mijn leeftijd, wat ik eigenlijk wel leuk vond. De massageruimte zelf was goed afgesloten van de rest van de wellness, de muziek was niet te overdreven zen (ik vind dat altijd storend, haha) en ik mocht nadien ook de douches van de wellness gebruiken zodat ik helemaal fris en ontstresst terug buiten kwam.

sandton grand hotel reylof gent wellness

Hier zou ik me wel een aantal uur kunnen vermaken! Rechts zie je de deur naar de sauna, de douches en het stoombad.

sandton hotel reylof gent wellness

Het is dus eigenlijk wel een leuk idee om te gaan wellnessen in een hotel, ik had er zelf niet bij stilgestaan dat dit kon! Als je zelf wel eens zin hebt in een dagje genieten in een wellness in je buurt, kan je eens een kijkje nemen op de site van Neckerman (onderdeel van Thomas Cook) voor de goedkoopste hotels. Een overzicht van de prijzen voor de behandelingen in het Pillows Grand Hotel Reylof vind je hier.

Gerelateerde Artikelen

review rituals lip service lip balm

REVIEW RITUALS LIP SERVICE

11 reacties op “PURE RELAXATIE IN HET PILLOWS GRAND HOTEL REYLOF!”

Geef een reactie

CommentLuv badge