web analytics

PAY IT FORWARD – BRIEVENPROJECT

Ken je de uitdrukking ‘pay it forward’? Het is een engelse term die verwijst naar het doen van een goede daad zonder er iets voor terug te verwachten. Het enige dat je graag wil, is dat de ontvanger van de goede daad zelf ook iets liefs doet voor een medemens. Er zijn mensen over de hele wereld die meedoen aan deze ‘levenswijze’. En er is ook een gelijknamige film (die best goed is).

pay it forward brievenproject

Via Marlous kwam ik te weten dat dit concept ook in een brievenproject bestaat. Zelf ontvang ik dit jaar een brief van haar en nu is het mijn beurt om het brievenproject voort te zetten.

 

Het principe van pay it forward is dus eenvoudig. De eerste vijf mensen die reageren op deze blogpost krijgen in de loop van 2013 een brief/kaartje/pakketje van mij thuis bezorgt. Dat kan volgende maand al zijn, maar ook pas in november. Het komt op een moment dat je het misschien niet verwacht, of net wanneer je er aan zat te denken.

In ruil daarvoor zoek jij weer vijf mensen om iets naar op te sturen. Je hoeft hier uiteraard geen blog voor te hebben! Je kan ook de vraag op Twitter of Facebook stellen, je kan je aanmelden op een random forum of een brief ophangen in het café op de hoek, een winkel of op je school.

Zo, er zijn niet veel regels, maar het is wel de bedoeling dat je je er aan houdt.

De eerste vijf mensen die reageren, doen mee! Vergeet geen geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje te typen. Op die manier kan ik je contacteren om je postadres te weten te komen :)

Veel plezier!

/

Gerelateerde Artikelen

Let's LouART_9

ERVARINGEN LET’S LOUSART

19 reacties op “PAY IT FORWARD – BRIEVENPROJECT”

Geef een reactie

CommentLuv badge