web analytics

OLEA OP GHENTMADE

Morgen is het zo ver, het eerste martktje waar ik op zal staan :) Ik kijk er heel erg naar uit en heb dan ook mijn best gedaan met de voorbereidingen. Ik heb helemaal geen idee wat te verwachten, dus wist ik ook niet hoeveel producten ik best zou maken.

/

Ghentmade

/

Uiteindelijk heb ik van 7 soorten zeep telkens +- 10 stuks (anti-acné, pepermunt, scrub, zeewier, exotische vruchten, christmas rumball en een shampoo bar), 5 verschillende soorten lippenbalsem (ook telkens 10 stuks), 3 potjes whipped shea boter in de geur Ginger (ik had echt geen tijd er meer te maken) en 2 verschillende soorten bath melts. Wat over is, komt op de Olea-Facebook pagina te staan.

/

Ghentmade

/

Wat vinden jullie van de band rond de zeep? Zelf ben ik er wel tevreden over, simpel en duidelijk, zo heb ik het graag!

/

Sorry dat er vandaag geen uitgebreid artikel online komt, ik heb het echt heel erg druk! Maar donderdag kunnen jullie weer een artikel verwachten.

Tot dan!

/

Gerelateerde Artikelen

instamonth august 2013

INSTAMONTH: AUGUSTUS 2013

gelukkig nieuwjaar!

GELUKKIG NIEUWJAAR!

24 reacties op “OLEA OP GHENTMADE”

 1. Aah verdorie, nu ben ik net ziek en ik wou echt graag komen!
  Heb je mijn bestelling van enkele maanden geleden nog liggen? ;)
  Anders kunnen we volgende week misschien eens afspreken en dat stukje taart gaan waarmaken.
  Heel veel succes,
  het ziet er goed uit!

  1. Ooh veel beterschap! Hopelijk snel terug gezond, dan kunnen we dat al over datum taartje nog eten ;) Die bestelling komt in orde! Al weet ik al niet meer wat dat allemaal was :p en dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge