web analytics

OCTOBER FAVORITES 2016

Ja, ik weet het, november is al weer 4 dagen bezig (en wat is het plots koud he?), maar toch wou ik jullie nog even mijn favoriete producten en ontdekkingen uit oktober tonen! Er zitten twee shampoos bij, dat komt waarschijnlijk door dat ik zo’n 25 cm van mijn haar liet knippen. Yikes! Een goede shampoo werd dus plots weer erg belangrijk om mijn wilde manen te temmen.

october-favorites-2016-green-beauty-organic-cruelty-free

Cattier-Paris Volume Shampoo:

De review las je eerder deze week al, maar de Volume Shampoo van Cattier-Paris schopte het ook tot mijn favorieten van de voorbije maand! Een heerlijke shampoo die echt volume geeft én toch verzorgend aanvoelt. Topperrrr!

Pachamamaï Glamorous Shampoo:

En dan meteen shampoo nr 2! Dit vaste blokje van Pachamamaï is echt heerlijk. Schuimt goed, ruikt naar niks, verzorgt mijn lokken én is goed voor het milieu. De review zit er aan te komen, beloofd!

october-favorites-2016-green-beauty-organic-cruelty-free

Rainpharma Rosemary Skin Wash:

In deze favorieten zitten heel wat heerlijke Belgische merken. Zo ook Rainpharma met zijn natuurlijke Skin Wash (review). Een frisse geur, een zacht gevoel zonder uitdrogend schuim. Geweldig in de winter!

Dou My Hands Neutral Spray:

Nog zo’n Belgisch merk is DOU My Hands, hand sanitizers die echt werken en handig zijn voor in je tas. Ik heb de neutrale geur (aka geen geur), maar deze spray is ook verkrijgbaar in Vanille en Ginger. Handig!

Dr. Organic Lip Balm Ginger & Orange:

Ik gebruik al jaren enkel natuurlijke lippenbalsems, vaak enkel diegene die ik zelf maak. Nu gebruik ik eentje van Dr. Organic in een gember en sinaassmaakje. Lekker  zesty en pittig met (uiteraard) een goede verzorging. Valt het op dat ik mijn lichaam winterproof probeer te maken?

october-favorites-2016-green-beauty-organic-cruelty-free

Loelle Avocado Oil:

Nog zo’n wintertopper is pure Avocado olie. Perfect geschikt voor de droge en heel droge huid, maar ook om je haar te voeden en beschermen. Het flesje is ook nog eens super mooi, dus Loelle krijgt alle punten!

Natural Self All Night Starlight Night Cream:

Last but not least, All Night Starlight van Natural Self (review)! Opnieuw een Belgisch en natuurlijk merk dat een plekje in mijn badkamer veroverd heeft. Niet goedkoop, deze crème, maar zijn geld meer dan waard. Hij is super zuinig en werkt gewoon perfect voor mijn huid. Een blijvertje!

Ben jij je ook zo winterproof aan het maken? Vooral mijn lippen hebben het altijd erg lastig in de winter!

Gerelateerde Artikelen

october favorites 2014

OCTOBER FAVORITES 2014

3 reacties op “OCTOBER FAVORITES 2016”

Geef een reactie

CommentLuv badge