web analytics

OCTOBER FAVORITES 2014

Wat een geweldige herfstmaand hebben we achter de rug: nog niet te koud, veel zon en prachtig gekleurde bomen. Ik heb er van genoten! Deze producten waren de voorbije maand topfavoriet!

october favorites 2014

Lush Hot Toddy Shower Gel (review):

Mmmm kaneel! Als er één geur gelijkstaat aan de winter, is het voor mij kaneel. Hot Toddy ruikt daar naar, maar doet me ook een beetje aan colasnoepjes denken. Deze douchegel zal snel op zijn, want njamnjam!

Dr. Hauschka Jojoba and Marsh Mallow conditioner (review):

Koude = extra verzorging. Ook mijn haarpunten kunnen dat wel gebruiken. Deze conditioner van Dr. Hauschka verzorgt mijn haar zonder het zwaar of vet te maken, topper!

Benecos Foundation:

De kleur is perfect, de ingrediënten fijn en de prijs is uitstekend. Enige minpunt: benadrukt velletjes en droge plekjes… Hm, misschien toch niet helemaal geweldig voor de winten.

october favorites zolea 2014

Fazo cactusvijgolie (review):

Om die droge plekjes wat te vermijden, gebruik ik cactusvijgolie van Fazo. De huid rond mijn ogen is er dol op, maar ook mijn wangen kunnen deze olie prima verdragen. Ik gebruik deze olie als serum voor het slapen gaan.

The Ohm Collection Deodorant Jasmijn:

Ook jasmijn is een van mijn favoriete geuren, maar deze deodorant heeft geen sterke geur. Het is een poeder op basis van natriumbicarbonaat en voor mij werk hij erg goed. De verpakking is ook al zo leuk! Review van deze komt er snel aan.

Lavera Lipstick Sweet Bramble (review):

Paars lippen zijn helemaal hip, dus ik kan natuurlijk niet achter blijven he. Sweet Bramble is een prachtige kleur!

Dag oktober, hey november! Ik wens je een mooie maand toe!

Gerelateerde Artikelen

may favorites 2015

MAY FAVORITES 2015

june favorites 2015

JUNE FAVORITES 2015

10 reacties op “OCTOBER FAVORITES 2014”

Geef een reactie

CommentLuv badge