web analytics

OCTOBER FAVORITES 2013

Eind van de maand = favorieten tijd! Ik geef jullie weer een kijkje in de producten die ik deze maand met veel plezier gebruikt heb.

october favorites 2013

 • Essence Long Lasting Lipstick in Natural Beauty:

De nieuwe lipsticks van Essence zien er niet alleen tien keer beter uit als voordien, maar ze werken ook prima. Natural beauty is een rozige kleur die erg natuurlijk lijkt, zoals de naam al doet vermoeden. Echt een ‘my lips but better’-kleurtje. Erg longlasting is deze lippenstift niet, maar voor die 2 euro en een beetje ben ik heel erg tevreden!

 • Konjac Sponges:

Ik ben de Konjac Sponges nu al een tijdje aan het testen en ben er helemaal tevreden mee. De sponzen zijn lekker zacht en reinigen goed. Op de foto zie je de versie voor een normale huid, maar ook de lichaamsspons voor de droge huid en de gezichtsspons met groene klei vind ik erg fijn! Je kan je binnenkort aan een review verwachten.

 • Lush Snowfairy douchegel:

Aah Snowfairy, what’s not to love? Oke, we zullen het niet te veel over de SL(E)S hebben, maar de geur is geweldig. En Lush doet ook de moeite om hun producten echt te verbeteren. Zo is alle plastic glitter verdwenen (want slecht voor het milieu) en vinden we nu een mooi ‘lustre’ terug in Snowfairy. De geur is gelukkig hetzelfde gebleven.

october favorites lush

 • Lush Tuca Tuca Solid Perfume:

Nog meer Lush goodies, want ik ben helemaal verslaafd aan Tuca Tuca, een warme, vrouwelijke geur met viooltjes, ylang ylang en tonkaboon. Deze geur is me echt op het lijf geschreven. Karma is mijn zomergeur, Tuca Tuca gebruik ik graag als het iets kouder is. Deze moet je zelf echt eens ruiken!

 • BM Beauty Mineral Foundation:

Over deze minerale foundation van BM Beauty schreef ik al een erg positieve review. Een lekker lichtgewicht foundation met fijne ingrediënten en een uitstekende dekken. Ik hou er van!

 • Cattier-Paris Masque Argile:

En om mijn huid een beetje te verwennen nog een fijn masker van Cattier-Paris. Roze klei is erg mild voor je huid, maar reinigt goed. Dit masker komt uit een reisset en heeft een handig formaat!

october favorites lush

Dat waren ze weer, mijn favoriete producten van de voorbij maand! Wat waren de jouwe?

Gerelateerde Artikelen

august favorites 2014

AUGUST FAVORITES 2014

Tussendoor ingredienten 2

MIJN HUIDVERZORGINGSROUTINE

august favorites 2013

AUGUST FAVORITES 2013

30 reacties op “OCTOBER FAVORITES 2013”

  1. Hoi! Ja klopt! De geuren komen goed overeen, maar ik vind de parfumstick toch nog net een tikkeltje anders. Bij Lush durven geuren ook wel eens een beetje te veranderen van batch tot batch, dus het is sowieso een beetje gokken.

 1. Oh je hebt me echt benieuwd gemaakt naar de Tuca Tuca van Lush! Maar hij lijkt een beetje op een lipstick, moet je ze gewoon uitsmeren op je pols bv.? En blijf je er nog veel van ruiken na een tijdje?

  1. Hoi! Ja klopt, ik smeer een beetje achter mijn oren en in mijn decolleté (daar blijft hij het langs hangen en zo ruik je hem zelf goed :) ). Op mijn polsen doe ik ook wel eens, maar daar verdwijnt hij sneller. Ik ben wel tevreden over de houdbaarheid van de solid perfumes! Maar het is wel echt een geur die je voor jezelf draagt, als je voorbij iemand loopt, zal die de geur niet zo snel opmerken geloof ik.

 2. Oeh fijn! Ik heb mezelf de ‘nieuwe’ foundation van Catrice aangeschaft, en ben daar eigenlijk niet zo tevreden over. Hij dekt naar mijn mening veel minder dan de vorige, net nu ik dat beetje extra dekking wel kan gebruiken. En verder kocht ik de afgelopen maanden niks nieuws (al wil ik wel graag nog een nieuw kleurtje lippenstift, dus ’t zal zo eentje van essence worden!)
  Elisse onlangs geplaatst..Bye September, bye October!My Profile

  1. Ik heb al vaker gehoord dat de nieuwe ‘Matte’ foundation van Catrice minder is! Zo jammer, want de vorige versie gebruikte ik erg graag … En zo’n liptisck van Essence is een goede aankoop ;)

Geef een reactie

CommentLuv badge