web analytics

NOVEMBER FAVORITES 2015

November was een beetje een rare maand en ik ben blij dat hij voorbij is. Mijn stage is inmiddels afgerond en ik heb er een heel goed gevoel aan overgehouden. Vandaag starten mijn lessen weer en daarna is het kerstvakantie! Ik ben helemaal klaar voor december. Dit waren de voorbije maand mijn favoriete producten.

november favorites 2015_1

Nvey Eco Compact Powder Neutral Translucent:

Een goed poeder vinden dat niet op je huid ligt, is niet zo eenvoudig. Nvey Eco does the job! Dit fijne merk verdient dringend zijn eigen review. Tipje van de sluier: het Compact Powder is een echte aanrader.

JYB Cosmetic God Save The Queen Face Mask:

Het perfecte masker voor de winter vond ik bij het Belgische JYB Cosmetic. Heerlijk verzorgend en vol mooie ingrediënten. Mijn huid reageert hier bijzonder goed op.

november favorites 2015

EVAGARDEN Chubby Matt Lipstick nr. 24 Cherry:

Ontdekt tijdens de persdagen: Evagarden. Dit merk was me tot op heden onbekend, maar de mooie Chubby Lipstick die ik mocht uitproberen heeft me alvast overtuigd. Blijft perfect zitten, voelt aan als een lippenbalsem en geeft een mooie intense kleur af.

Sleek Face Form:

Dit handige palette is al erg lang in mijn bezit (en jammer genoeg ook al eens gevallen, hence de spiegel) en af en toe vergeet ik van zijn bestaan af. Nu het weer kouder wordt, haal ik het vaker uit om mijn gezicht een gezonde glow te geven. Perfect tegen de winter blues!

Korres Shampoo Amandel en Lijnzaad:

Om mijn droge punten en frizzy hair in toom te houden, ben ik altijd op zoek naar de ideale shampoo. Mijn haar wordt vrij snel vet, maar is onderaan nogal droog. Korres heeft me aangenaam verrast met deze Amandel & Lijnzaad shampoo.

Wat waren jouw favorieten tijdens het regenachtige november?

Gerelateerde Artikelen

january favorites

JANUARY FAVORITES 2013

6 reacties op “NOVEMBER FAVORITES 2015”

Geef een reactie

CommentLuv badge