web analytics

NOVEMBER FAVORITES 2014

Net december en wat een omslag in het weer! Wat is het plots koud en guur, echt Sinterklaasweer. Ik praat hier altijd een beetje over het weer, maar het heeft dan ook zo’n invloed op mijn humeur. Voorlopig vind ik het wel goed zo ;) Tijd voor een terugblik op november met mijn favoriete producten!

november favorites 2014

The Body Shop Lip & Cheek Stain:

Het schattige Geisha vrouwtje dat je op de foto ziet, is een Lip & Cheek Stain van The Body Shop! De kleur is lekker kerstigrood en de stain bevat subtiele gouden glitter. Hij kleurt mijn lippen lief rood en trekt inderdaad in de huid, waardoor hij lang blijft zitten. Favoriete subtiele kleurtje deze dagen!

Living Nature Hydrating Toning Gel:

Nieuwe huidverzorging testen is altijd een beetje spannend: hopelijk geen gekke reacties of puistjes! Deze Toning Gel van Living Nature doorstond de test goed en ik vind hem erg fijn in gebruik. Een review volgt snel!

november favorites 2014

Liquidflora Compact Foundation (review):

Over de verpakking ben ik niet 100% te spreken, maar over de foundation van Liquidflora des te meer. De kleur en structuur zijn gewoon ideaal en ik gebruik deze ook soms als concealer wanneer ik geen zin heb ik een volledig opgemaakt hoofd.

e.l.f. Pressed Mineral Bronzer:

Goh e.l.f., wanneer hou ik niet van de nieuwe producten die ze uitbrengen? De Minerale lijn is overduidelijk favoriet hier en daar is nog maar pas een nieuwe Bronzer aan toegevoegd. Ik kan wel wat extra kleur gebruiken deze periode en deze is echt heel erg fijn! Ook hier heb je nog een review van tegoed.

The Body Shop Glazed Apple Body Butter:

Mmm, zoete appeltjes kunnen mijn winterhartje wel bekoren! De Glazed Apple lijn van The Body Shop heb je vast al her en der tegen gekomen. Wat denken jullie? Nog een review van mijn hand of overkill?

november favorites 2014

Weleda Skin Food:

Ook Skin Food mocht niet ontbreken in dit lijstje! Deze topper heeft een eczeemuitbraak op mijn lippen voorkomen, dus driewerf hoera! Bij deze standaard in mijn handtas en onmisbaar bij koud en guur weer.

Eliah Sahil Coconut & Baobab Oil Shampoo:

Elke maand een nieuwe shampoo bij mijn favorieten, maar aan deze van Eliah Sahil kan ik gewoon geen negatief punt bedenken… De geur is echt heerlijk, en dat terwijl ik normaal niet zo’n fan ben van kokos. De verzorging is ook geweldig en mijn haar is superzacht en glanzend. Topproduct!

Welkom in de laatste maand van 2014! Wat waren jouw favorietjes?

Gerelateerde Artikelen

october favorites 2014

OCTOBER FAVORITES 2014

june favorites 2015

JUNE FAVORITES 2015

july favorites

JULY FAVORITES 2014

16 reacties op “NOVEMBER FAVORITES 2014”

  1. Dat Geisha vrouwtje is echt bijzonder mooi! Het moet niet veel gekker worden, maar ik herinner me nu door dit artikel dat ik gedroomd heb dat ik in The Body Shop was. De winkel was echter op het strand. Nou goed, dat terzijde. Het wordt duidelijk tijd dat ik ga. Een kijken of die mooie verpakking kan vinden!
    Marion onlangs geplaatst..IkMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge