web analytics

NOMINEER ZOLEA.BE VOOR DE WEEKEND BLOG AWARDS!

Ik moet jullie om een gunst vragen … Kom jij hier graag? Lees je met plezier mijn blogjes, reviews en DIY-artikels? Nomineer zolea.be dan voor de Weekend Blog Awards!

Deze nominatie is de eerste stap richting Blog Awards. Nadien kiest de jury kandidaten met veel nominaties uit en volgt er een stem-ronde. Maar voor die ronde heb ik dus jullie nominaties nodig! (En dan heb ik jullie eigenlijk nog eens nodig om te stemmen … Maar als dat effectief gebeurd, zal ik daar een leuke winactie aan koppelen!)

/

Gun je het me wel? Klik dan op onderstaande afbeelding en nomineer www.zolea.be in de categorie Beauty:

/

/

Nomineren kan tot 17 april. Heel erg bedankt!

/

Gerelateerde Artikelen

life right now

LIFE RIGHT NOW #2

11 reacties op “NOMINEER ZOLEA.BE VOOR DE WEEKEND BLOG AWARDS!”

Geef een reactie

CommentLuv badge