web analytics

NO ARTICLE FOUND

Goede middag allemaal! Vandaag komt er even geen artikel online, dat komt omdat ik net terug ben van een geweldig kamp en ik te vermoeid ben/was om er nog eentje te fabriceren. Het spijt me! Morgen ben ik weer helemaal van de partij :)

/
Ik zit wel met een vraag naar jullie toe. Binnenkort blog ik al weer één jaar op mijn eigen domein. Deze layout bestaat dan ook één jaar! Nu zit ik zelf met de twijfel om er iets anders van te maken! Het ‘logo’ (de header) zou ik graag behouden, maar ik zou graag een meer professionele en magazine-style layout willen.  Nog steeds strak (zonder poespas) en persoonlijk, maar gewoon mooier en minder saai.

/

/

Mijn vraag is dan ook: wat vind jij van deze layout? Wat kan er beter en wat vind je van de magazinestijl?

Ook belangrijk: ben je zelf erg goed in het maken van websites of ken je iemand die dit graag doet, mail me dan! Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties :)

Tot snel!

/

10 reacties op “NO ARTICLE FOUND”

  1. Ik zou de ‘zolea’ vanboven juist veranderen want dat is het enige dat ik niet zo mooi vind aan je website. Iets mooiere letters ofso :-) niet zo kinderlijk zeg maar. Nog altijd alles lekker strak maar misschien iets meer kleur of juist het tegenovergestelde, wat moderner en strakker? ;D

    xx Mijn vriendje maakt websites, hij kan je mss helpen? :) x

  2. Ik maak ook zelf websites. Ik heb zelfs mijn eigen lay-out webshop. Als je op mijn naam klikt kom je voor de verandering eens terecht op mijn Puur Designs site (normaal link ik in reacties altijd naar mijn blog), hier vind je een aantal lay-outs die ik in de verkoop heb!

Geef een reactie

CommentLuv badge