web analytics

NEW! ZOLEA SPRING COLLECTION

Al jaren droom ik van mijn eigen zaak. Een winkeltje waarin ik zelfgemaakte producten verkoop. Sinds november ben ik een beetje beginnen timmeren aan die droom door 6 verschillende geurkaarsen te koop aan te bieden. Nu het voorjaar is, gooi ik de volgende zes geuren online! Meet my spring collection.

zolea spring collection

zolea scented candle white flowers

Witte Freesias en jasmijnbloesem, twee sterke bloemen die in combinatie een krachtige witte bloemengeur geven. De naam White Flowers is dan ook logisch.

zolea eco scented candle voluptuous violet

Voluptuous Violet is een zware bloemengeur met een Orientaals tintje. Viooltjes en mimosa bloesems vermengen zich met vanille en ylang ylang en vormen een warme, verleidelijke geur.

zolea scented candle moroccan spice

Moroccan Spice ruikt precies zoals je je een Marokkaanse Souk voorstelt. Warme kruiden op een groene achtergrond.

zolea geurkaars scented candle mediterranean garden

Zachte citrusvruchten die omstrengeld worden door olijventakken op basis van zachte musk en licht gezoet met een mooie ronde vanille, dat is Mediterranean Garden. Als een wandeling op een zomers, Italiaans eiland.

zolea scented candle eco creamy almond

Creamy Almond vormt een heerlijke warme mix om je mee te verwennen. Marsepeinaroma’s met rozen, cassis, mimosa en zwarte bessen, afgetopt met poezelig room.

zolea scented candle geurkaars mermaid mimosa

Mermaid Mimosa is een eigenzinnige mix van Afrikaanse oranjebloemen, bloesems van de zure sinaasappelplant, kleine mandarijntjes, vanillestokjes en witte musk. Een geur die doet denken aan zon, zee en strand!

Benieuwd naar de nieuwe geuren maar niet meteen bereid risico’s te nemen? Probeer de nieuwe geuren eerst eens uit in Eco Wax Melt. Zo ben je zeker dat de geur helemaal je ding is.

Wat vinden jullie van de nieuwe geuren? Welke spreekt je het meest aan?

Gerelateerde Artikelen

14580530791919005446

LIFE RIGHT NOW #3

the daily routine

THE DAILY ROUTINE

11 reacties op “NEW! ZOLEA SPRING COLLECTION”

Geef een reactie

CommentLuv badge