web analytics

NEW FIRMOO.COM GLASSES!

Vroeger verslond ik boeken met hopen. Ik las zo graag, dat ik mijn ogen een beetje kapot heb gelezen. Sinds mijn negende levensjaar ben ik dus aan de bril. In al die tijd heb ik slechts drie verschillende brillen gehad, het werd dus dringend tijd voor nummer vier!review firmoo.com glasses

Firmoo is de grootste, populairste brillenwebshop die wereldwijd verzendt. Om eerlijk te zijn, had ik er nog nooit van gehoord. Maar toen ze me contacteerden en ik de site bekeek, was ik onder de indruk. Het meest handige vind ik het virtuele passysteem. Het werk echt wel goed! En ik heb me geamuseerd met het ‘passen’ van de verschillende monturen:

firmoo.com

Zoals je ziet, had ik al snel een voorkeur voor het tortoise model. Ik heb eigenlijk echt een moeilijk brillenhoofd. Dus wanneer ik er eentje vind die me ietwat staat, ben ik al blij. Deze zag er goed uit. Even dat blaadje van mijn oogarts checken en de bril werd besteld. Ik had verwacht dat ik er toch een aantal weken ging op moeten wachten, maar een tiental dagen later belde Mr. Postman aan met een pakketje.

firmoo.com

De bril kwam aan in een gewone bubbelenvelop, maar zit in een stevige brillendoos (zie foto bovenaan). Daarnaast zit er nog een zakje bij waar je bril in kan, een brilpoetsdoekje en een herstelkit (een soort sleuteltje). Handig! Ook zit je voorschrift van de glazen er bij. Tijd om te passen!

firmoo.com

(Handig, zo’n afstandsbediening ;))

Yay! De bril zat als gegoten én past ook nog eens bij mijn gezicht! It’s a Christmas miracle! Nu nog even enkele #selfie ‘s:

firmoo.com

firmoo.com

Nog meer plezier!

Als je je inschrijft op de nieuwsbrief van Firmoo, krijg je je eerste bril gratis! Je betaalt dan enkel de verzendkosten. Via deze link vind je daar wat meer informatie over.

Daarnaast kan je als blogger ook een bril volledig gratis ontvangen! De voorwaarde is natuurlijk dat je er dan iets over schrijft op je blog, YouTube kanaal of Facebook. Ook daar vind je hier wat meer uitleg over. Bij twijfel, gewoon doen!

Firmoo.com

Ik had een beetje schrik bij de gedachte alleen al om online een bril te bestellen, maar dat is echt helemaal goed gekomen. Als je over alle gegevens van je ogen beschikt, kan er eigenlijk niet veel mis gaan. Ik vind het alleszins super leuk dat ik na zes jaar eindelijk nog eens een nieuwe bril heb!

Wat vind je trouwens van de bril? Staat hij mij een beetje? ;) En zou jij een bril online durven bestellen?

Gerelateerde Artikelen

Review H2O at home netepur zero waste

REVIEW H2O AT HOME

22 reacties op “NEW FIRMOO.COM GLASSES!”

  1. Heb gisteren ook eentje besteld om te reviewen! Ik heb zelf vrij sterke glazen; dus ik hoop dat deze gaat meevallen en geen bokaalglazen gaat hebben, heb ik wel wat schrik voor! Benieuwd dus! De jouwe staat je in elk geval super en eigenlijk ben ik bij andere bloggers ook alleen maar goede reacties tegengekomen! Fingers crossed!
    Natalie (latanie) onlangs geplaatst..Notd: soft pinks & silverMy Profile

    1. Het is nochtans echt niet moeilijk! Even aanmelden bij 4sponsor, een bril kiezen en hun vragen invullen ivm je ogen en doorsturen via de site. Ik vond het alleszins niet zo ingewikkeld :)

  2. Hij staat je geweldig! Ik vind het ook een beetje een eng idee om een bril online te bestellen inderdaad, zal het ook niet zo snel doen. Maar als het gratis kan wil ik het natuurlijk best eens proberen! Ik ga er eens naar kijken, bedankt voor de tip. Oh en ja! De bril staat je echt heel mooi!
    Iris onlangs geplaatst..OpperdepopMy Profile

    1. Ik heb ook een vrij smal gezicht en een redelijk lange neus, dus ik vind het zeker niet gemakkelijk om een mooie bril te vinden! Je kan je voorstellen dat ik blij was toen deze toekwam ;)

Geef een reactie

CommentLuv badge